2016-10-28 13:26

ULTIMA ORA


Valea Oltului a fost închisă

 |  16:31
Valea Oltului a fost închisă

Porţiunea din DN7 Valea Oltului care tranzitează judeţul Vâlcea a fost închisă în această după amiază din cauza pericolului producerii de avalanşe.

Tronsonul Dealul Negru, tot din DN7, Râmnicu Vâlcea - Piteştirămâne încă deschis circulaţiei, dar cu restricţia numai pentru autovehicule sub şapte tone, potrivit Agerpres. În judeţul Vâlcea ninge de mai bine de 24 de ore, şcolile sunt închise în tot judeţul, mai puţin în municipiul Râmnicu Vâlcea, stratul de zăpadă variază de la 25 de centimetri, în municipiul Râmnicu Vâlcea, la peste un metru şi jumătate la Voineasa.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-05

TAGURI: valea oltului, vâlcea, avalanşe, dn7Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PSYCHOLOGY ESSAYS
13 Feb 2012

Are willing to find low costs psychology essays? That is not a big deal, just check out custom writing services, which propose the book reports.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Şapte autovehicule, implicate într-un accident în lanţ pe Valea Oltului Şapte autovehicule, printre care un TIR şi un autocar cu 19 persoane, au fost implicate, vineri... 21 Oct 2016 | (0)
CFR: Circulația feroviară, închisă între Valea Sadului și Lainici Compania Națională de Căi Ferate 'CFR' SA a anunţat luni dimineaţa, într-un comunicat de... 17 Oct 2016 | (0)