2017-01-22 14:19

ULTIMA ORA


UPDATE. Valeriu Turcan a demisionat. Vezi cine e noul purtător de cuvânt de la Cotroceni

 |  16:43
UPDATE. Valeriu Turcan a demisionat. Vezi cine e noul purtător de cuvânt de la Cotroceni

UPDATE, ora 19.30. Claudia Ionaş este noul purtător de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu.

“Preşedintele României, Traian Băsescu, a luat act de demisia domnului Valeriu Turcan, consilier prezidenţial, purtător de cuvânt al Preşedintelui României. Începând cu data de 17 februarie a.c., preşedintele României a desemnat-o pe doamna Claudia-Elena Ionaş să coordoneze activitatea Departamentului de Comunicare Publică şi să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale”, se arată pe site-ul preşedinţiei.

“Oferta mi-a fost făcută astăzi. Am publicat comunicatul ofical prin care domnul Valeriu Turcan demisiona, iar eu am fost desemnată să conduc Departamentul de Comunicare al Administraţiei Prezidenţiale. Am 26 de ani, lucrez din ianuarie 2008 la Cotroceni, iar înainte am fost studentă", a declarat Claudia Ionaş pentru realitatea.net.

Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Prezidenţiale, Valeriu Turcan, şi-a anunţat demisia din funcţiile de purtător de cuvânt a şefului statului şi de consilier prezidenţial.

Turcan şi-a motivat demisia printr-o schimbare în carieră, dorin să activeze în domeniul privat: “După şansa de a lucra ani de zile în serviciul public, am decis că este vremea unei schimbări în carieră. Voi activa în viitor în sectorul privat.  Mulţumesc preşedintelui Traian Băsescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa”, a explicat  Turcan. Potrivit Realitatea.net, Raluca Turcan, soţia acestuia a afirmat despre demisia lui din cele două funcţii: "A avut şansa extraordinară să lucreze la cel mai înalt nivel în serviciul public în Administraţia Prezidenţială. În acelaşi timp, pregătirea lui profesională constituie o premisă pentru a dezvolta şi proiecte în domeniul privat. Bănuiesc că mă va ajuta şi pe mine în campanie. Nu, este exclus să candideze şi el".

Acesta a deţinut funcţia de purtător de cuvânt, timp de 4 ani, din anul 2007. Este căsătorit cu deputatul PDL, Raluca Turcan. 

Ştire în curs de actualizare.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

Mai multe imagini:
UPDATE. Valeriu Turcan a demisionat. Vezi cine e noul purtător de cuvânt de la Cotroceni
zoom

TAGURI: demisie purtator cuvant, demisie Turcan, valeriu turcan purtator de cuvantComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TICU
17 Feb 2012

Felicitări domnișoarei Ionaș. Ronald Ziegler a fost purtător de cuvânt al Casei Albe la 29 de ani. I-am întrecut pe americani.

Adauga un comentariu

Random image