2017-01-22 05:39

ULTIMA ORA


Vanghelie: Dacă se vor face alegeri, voi candida pentru funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti

 |  12:17
Vanghelie: Dacă se vor face alegeri, voi candida pentru funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat,sâmbătă, că va candida pentru funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti dacă sevor organiza alegeri, el menţionând că, atunci când a fost luată deciziaprivind Biroul coordonator al filialei, s-a simţit "un pic jignit",dar a depăşit această etapă.

"Faptul că s-a stabilit un consiliu decoordonare nu cred că deranjează şi nu cred că mă afecteză în mod deosebit. Potsă spun că m-am simţit un pic jignit, evident că nu vedeam, poate, sensul, dareu cred că, pe fond, până la urmă, ceea ce face un om nu poate să-i ia nimeni.Din acest punct de vedere, eu sunt în continuare acelaşi (...) Eu sunt (înBiroul coordonator - n.r.) prin calitatea de Marian Vanghelie, care a făcutfoarte multe în partid", a spus Vanghelie, într-o emisiune la RealitateaTV, întrebat în legătură cu funcţia deţinută la PSD Bucureşti.

Chestionat dacă în CExN a fost vorba de un vot de demiteresau unul de cooptare a sa în acest consiliu de coordonare, Vanghelie a menţionatcă este greu de explicat. "Nici eu nu ştiu cum să explic şi, în afară căpoate m-am simţit jignit şi supărat, am depăşit această etapă, am foarte multelucuri de făcut", a spus el.

De asemenea, Marian Vanghelie a fost întrebat, încontextul vehiculării unei informaţii potrivit căreia în septembrie ar urma săaibă loc alegeri la PSD Bucureşti, dacă va mai candida la preşedinţia filialei.

"Oricând, dacă se vor face alegeri, evident căvoi candida fără nicio problemă", a arătat el.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, în 28iunie, că, "pentru perioada preelectorală", organizaţia PSD Bucureştiva fi condusă de un Birou coordonator format din Rodica Nassar, Corina Creţu,Ecaterina Andronescu, Marian Vanghelie, Ion Iliescu, Adrian Năstase, iar biroulva fi condus de el. Victor Ponta a făcut acest anunţ după şedinţa ComitetuluiExecutiv Naţional al PSD, precizând că este vorba despre o decizie "strictorganizatorică". Ponta a spus că decizia a fost luată în baza articolului158 litera "j" din Statutul partidului şi a refuzat să spună ce i s-areproşat lui Marian Vanghelie. Articolul 158 al Statutului cuprinde atribuţiileComitetului Executiv Naţional al partidului, care la litera "j" menţionează"la propunerea preşedintelui partidului, poate hotărî dizolvareaBirourilor Permanente ale organizaţiilor judeţene, de sector şi a municipiuluiBucureşti".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-04-03Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image