2017-01-22 20:33


Vasile Blaga, convins că va câştiga alegerile pentru preşedinţia PDL

 |  14:34
Vasile Blaga, convins că va câştiga alegerile pentru preşedinţia PDL
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a declarat,duminică, la Oradea, că are convingerea că va câştiga alegerile pentrupreşedinţia partidului şi că votul delegaţilor trebuie să fie secret, deoareceacest lucru este prevăzut în statutul partidului.

VasileBlaga s-a întâlnit, duminică dimineaţă, cu peste 200 de membri ai ColegiuluiDirector al PDL Bihor, primari, viceprimari, consilieri locali şi judeţeni,precum şi şefi de servicii guvernamentale deconcetrate din judeţ, la finelereuniunii afirmând că are convingerea că va reuşi să câştige alegerile pentrufuncţia de preşedinte al partidului şi că moţiunea sa va fi viitorul programpolitic al formaţiunii.

"Spercă a fost o întâlnire reuşită. Sigur, nu e un secret că aici ne bucurăm de multsprijin, dar dealtfel noicredem că am reuşit să convingem foarte mulţi colegi în toată ţara şi că vomcâştiga preşedinţia partidului, iar programul nostru va fi cel pe care partidulîl va urma în perioada viitoare", a declarat Vasile Blagadupă întâlnirea cu membrii PDL Bihor.

Întrebatcât de important va fi caracterul secret al votului şi dacă la ConvenţiaNaţională a PDL se va vota în ordinea alfabetică a delegaţilor ori după ordineaorganizaţiilor judeţene, Blaga a afirmat că în mod categoric votul va fi unulsecret, deoarece acesta este reglementat în statutul partidului.

Înacelaşi timp, însă, secretarul general al PDL şi-a exprimat şi regretul de a nufi reuşit să impună ca la Convenţie să participe un număr mai mare de delegaţi.

"Amvăzut discuţii pe tema asta. Sigur, aţi văzut cum au evoluat lucrurile,începând de la numărul de participanţi - noi nu am cerut decât să participetoţi cei care vor intra în prima linie a anului electoral viitor, primari,viceprimari, preşedinţi de consilii judeţene. Noi avem 1.069 de primari… Dar votul este secret, scurt ca bună ziua.Acest lucru este prevăzut în statutul partidului, inclusiv faptul că niciunpreşedinte de organizaţie nu poate să-i dea dispoziţie nimănui cum să voteze.Votul este imperativ, deci se va vota secret", a declaratsecretarul general al PDL, Vasile Blaga.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-08-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image