2017-01-21 06:27

ULTIMA ORA


Vasile Cepoi, numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

 |  10:39
Vasile Cepoi, numit secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

Medicul Vasile Cepoi a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii printr-o decizie a primului-ministru Emil Boc, care va fi publicată în Monitorul Oficial.

Noul secretar de stat în Ministerul Sănătăţii a ocupat, succesiv, funcţia de director de cercetare la Spitalul 'C.I. Parhon' din Iaşi şi cea de director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Iaşi. De asemenea, Vasile Cepoi a fost şi director general al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii, în anul 2005, iar în februarie 2009 a fost numit şef al Direcţiei pentru Sănătate Publică Iaşi.

La propunerea ministrului Ritli Ladislau, Guvernul a modificat, miercuri, printr-o Hotărâre, organigrama Ministerului Sănătăţii. ''Din echipa de conducere a ministerului vor face parte, alături de ministru, trei secretari de stat, un subsecretar de stat, un secretar general şi un secretar general adjunct'', a afirmat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.  Pentru coordonarea directă a procesului de reformă din domeniul sănătăţii, noua funcţie de secretar de stat este necesară alături de ministru, scrie Agerpres.

Nefiind vorba de privatizarea sistemului de sănătate, nu există nicio spaimă în cazul implicării privaţilor în serviciile de urgenţă, a declarat, joi, noul secretar de stat. Acesta a explicat că şi-a asumat răspunderea să coordoneze legea şi va demara discuţiile începând de săptămâna viitoare, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-21

TAGURI: Vasile_Cepoi, secretar, BocComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image