2017-01-22 14:21

ULTIMA ORA


Vasile Lupu este noul preşedinte al PNŢCD

 |  15:33
Vasile Lupu este noul preşedinte al PNŢCD

Vasile Lupu l-a înlocuit, sâmbătă, pe Aurelian Pavelescu în funcția de președinte al Partidului Național Țărănesc Creștin Democrat, acesta din urmă devenind vicepreședinte.

Prezenți la lucrările Congresului extraordinar de la Palatul Parlamentului 752 din cei 760 de delegați au votat moțiunea fostului deputat și alegerea sa în funcția de președinte. Un vot a fost declarat nul, iar șapte voturi împotrivă.

Funcția de secretar general a fost obținută de Vasile Toader, iar funcția de președinte al Comitetului Național de Conducere a revenit lui Lucian Orășel. Cu acestă ocazie delegații i-au ales pe cei 27 de vicepreședinți și 15 membri supleanți.

''Nu vă mulțumesc pentru misiunea pe care mi-ați dat-o. (...) Avem o misiune grea, nu putem reuși decât împreună și dacã m-ați votat vă cer și ascultare. Nu ca la mânăstire, nu ca în armată, dar rețineți că sunt un lup bătrân. (...) Acum trebuie să procedăm cu înțelepciune, răbdare. (...) Dacă ne vom pierde timpul în fleacuri, răfuieli, degeaba ne-am întâlnit. Ne-am întâlnit să slujim țara. Mergeți în țară și spuneți cã Vasile Lupu e președintele PNȚCD. (...) Să le reamintim țăranilor că am renăscut pentru ei'', a declarat președinte al partidului, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-05

TAGURI: PNCȚD, Vasile Lupu, președinteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MIRCEA
17 Sep 2011

Iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac.

Adauga un comentariu

Random image