2017-01-23 23:03


Vaslui - Dinamo 3-1 rămâne valabil

 |  12:19
Vaslui - Dinamo 3-1 rămâne valabil

FC Vaslui a câştigat recursul în litigiul cu FC Dinamo Bucureşti, la Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), în cazul folosirii fundaşului Marius Constantin în partida disputată pe 10 noiembrie între cele două echipe.

Comisia a respins recursul formulat de Dinamo şi a admis că meciul din cadrul etapei a VI-a a Ligii I, dintre FC Vaslui şi Dinamo, din data de 11 septembrie 2011, şi încheiat cu rezultatul de 3-1 pentru FC Vaslui, s-a desfăşurat cu respectarea tuturor regulamentelor în vigoare, iar rezultatul său rămâne valabil, informează Agerpres.

“Comisia de Recurs a admis argumentele noastre privind inadmisibilitatea plângerii formulate de Dinamo, precum şi dovezile privind buna-credinţă a FC Vaslui, care niciun moment nu a dorit altceva decât să-şi apere şansele corect, în teren”, a declarat Tudor Chiuariu, Partener Senior în cadrul “Chiuariu & Asociaţii”.

FC Vaslui avusese câştig de cauză şi în primă instanţă, pe 10 noiembrie, în procedura declanşată în urma plângerii clubului FC Dinamo, prin care aceasta contesta rezultatul meciului direct din Liga 1 de fotbal. Dinamo a solicitat pierderea jocului prin forfait şi sancţionarea clubului vasluian prin scăderea unor puncte obţinute pe teren, drept penalizare, acuzând FC Vaslui că l-a legitimat şi folosit pe jucătorul Marius Constantin, încălcând astfel decizia a FIFA care interzicea clubului vasluian să legitimeze jucători noi două perioade consecutive de transferări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-11-05

TAGURI: dinamo bucuresti, lpf, marius constantin, fc vasluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image