2017-01-25 01:27


Vezi câţi români îl mai plac pe Băsescu

 |  15:17
Vezi câţi români îl mai plac pe Băsescu

În replică la , pe Facebook s-a iţit, luni, o pagină de susţinere a preşedintelui României.

Comunitatea “Alături de Preşedintele Nostru” de pe reţeaua de socializare conţine poze cu Traian Băsescu de la evenimente interne şi externe, dar şi link-uri ale unor articole de susţinere a Puterii de la Bucureşti.

Spre deosebire de pagina de , care adunase în câteva ore zeci de mii de simpatizanţi, “Alături de Preşedintele Nostru” a strâns în 13 ore puţin peste 400 de susţinători.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-06

TAGURI: traian_basescu, miting, facebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


BASHESKHUOOOOOOOOO
16 Ian 2012

De cat sa-l sustii pe nemernicul asata mai bine iti tragi un glont in cap dar preferabil e sa-l achitam pe asta primul, restul sde predau singuri !
USL-AS MINCINOS
16 Ian 2012

In era internetului, mai sunt si oameni care si dupa 5 zile mai cred ca se desfiinteaza SMURD!!! Ne meritam soarta atunci. Niciodata cu netrebnicii de ponta si antonescu!!!!
TALIDA COVACI
17 Ian 2012

Noi idei pentru Necredinciosu. Generate de a patra zi de manifestatii in Piata Universitatii. Doar in ziarul online sentinta. Ca de obicei, cu ro dupa punct.
MARINEL
17 Ian 2012

unui pensionar caruia i s-a taiat din pensie nu-l mai poate suporta pe acest barcagiu care se uita cas.
DR. WAGNER.
17 Ian 2012

Il sustin pe presedintele Basescu impotriva demagogiei, a pretentiilor nejustificate si a hotiei!
BOGDAN LILIANA
17 Ian 2012

Sa plece cu tanti Udrea si o sticla de votka. Un on neinstruit ,grobian , needucat care s-a inconjurat numai de oameni cu facultati facute la "apelul de seara"
UNUL CU VOCEA DE SUS
20 Ian 2012

FRATILOR SA DEA DOMNUL SA NU MAI VEDEM NICI UN PARTID DIN CELE STIUTE VREM UN OM CREDINCIOS AUTENTIC ORTODOX SI SMERIT IN FRUNTEA TARII VREM LA PUTERE OAMENI CARE SA SE JERTFESCA PENTRU OMUL SIMPLU DACA ALEGEM CEI PLIN DE PATIMI ;IUBITORI DE ARGINT SI MANDRII ATUNCI NE MERITAM SOARTA
Random image