2016-12-07 16:41

ULTIMA ORA


Victime, într-o explozie la New Delhi

 |  10:53
Victime, într-o explozie la New Delhi

O explozie a avut loc miercuri în faţa Înaltei Curţi de Justiţie din New Delhi, soldându-se cu cel puţin 9 morţi şi peste 40 de răniţi. Deflagraţia ar fi fost provocată de un dispozitiv exploziv, ascuns într-o servietă, cel mai probabil o bombă artizanală.

Autoritățile au refuzat inițial să confirme dacă este sau nu vorba despre o bombă, iar zona expoziei a fost blocată. Mai multe ambulanţe şi maşini de pompieri au intervenit imediat.

Televiziunea publică a difuzat anterior imagini în care avocaţi şi judecători cuprinşi de panică alergau către porţile de acces ale instituției, situată în apropierea clădirii parlamentului şi a cancelariei primului ministru, potrivit Agerpres.

Explozibilul artizanal era "aparent plasată într-o valiză din apropierea recepţiei de la una dintre principalele porţi ale tribunalului", a declarat un comisar de poliţie, Dharmendra Kumar, informează .

În același loc, în luna mai, s-a produs o explozie de mică amploare fără a provoca victime, ci doar panică în rândul celor prezenţi.

În luna iulie, la Mumbai, un triplu atentat a fost comis provocând moartea a 24 de persoane, fără ca poliţia să identifice autorul atacului.

De asemenea, tot în Mumbai, în noiembrie 2008, un atac coordonat de grupări islamiste pakistaneze s-a soldat cu 199 de morţi. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-11

TAGURI: New Delhi, explozie, victimeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Explozie în Turcia. Cel puţin cinci persoane au fost rănite O explozie a avut loc joi, în fața biroului guvernatorului din Adana, în sudul Turciei, cel... 24 Noi 2016 | (0)
Explozie puternică într-un bloc din Drobeta-Turnu Severin Explozie puternică într-un apartament de bloc din Drobeta-Turnu Severin. În urma deflagrației... 02 Dec 2016 | (0)