2018-12-15 12:19


Victime la un concert rock în urma unei furtuni

 |  07:10
Victime la un concert rock în urma unei furtuni

În localitatea Kiewit, din nordul Belgiei, în urma unei furtuni violente cel puțin douã persoane și-au pierdut viaþa, iar alte 40 au fost grav rãnite. Furtuna s-a produs în timpul unui festival rock în aer liber.

„Furtuna la Pukkelpop a provocat moartea a două persoane și rănirea altor 40”, a declarat primarul unei localitãții vecine, Hasselt.

Zeci de arbori au fost smulși din rădăcini, două scene s-au prăbușit, dintre care una peste spectatori, în timp ce mai multe instalaþii metalice aflate la intrare, precum și ecrane uriașe au cãzut la pământ.

Furtuna s-a abătut cu o intensitate extremă timp de câteva zeci de minute asupra locului de desfãșurare a festivalului ce reunește în fiecare an zecii de mii de persoane.

Cortul, denumit „Castelul”, în care intepreta grupul „Smith Westerns” și sub care se adãpostiserã participanþii la eveniment, s-a prăbușit, relatează Agerpres. Evenimentul a fost întrerupt, iar la locul incidentului au venit mai multe ambulanțe.

Alte douã tragedii au avut loc la ediția de anul trecut a festivalului. Un inginer de sunet a murit în urma unei crize cardiace dupã ce asigurase sonorizarea pentru grupul Black Rebel Motorcycle Club, iar a doua zi solistul grupului „Ou est le swimming pool”, Charles Haddon,  s-a sinucis aruncându-se de pe un stâlp.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-06-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...