2017-01-20 19:58

ULTIMA ORA


Victor Ponta: Cine pierde alegerile e cercetat

 |  10:56
Victor Ponta: Cine pierde alegerile e cercetat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seara, că ''cine pierde alegerile e cercetat'', referindu-se la anchetele DNA în care sunt implicaţi membri ai PSD. Potrivit liderului social-democrat în momentul în care Traian Băsescu are o problemă apar stenograme.

Victor Ponta consideră că situația nu este una ''confortabilă'' pentru cei anchetați, însă a subliniat că, până în prezent, ''nu s-a întâmplat nimic'' cu aceste acuzații.

''Mi-e greu să cred că fix acum, când discutăm despre Arafat, despre sănătate, apar stenograme. Asta se întâmplă tot timpul, ştiţi bine. Când are Traian Băsescu o problemă, apar nişte stenograme. În schimb, problema este foarte serioasă şi aş vrea să o tratăm foarte serios. Înţeleg că există o acuzaţie, deocamdată, nu s-a întâmplat nimic cu ea, s-a dat prin presă, aşa, că dl Niculae şi prin firmele domniei sale a obţinut gaz subvenţionat şi că a produs României un prejudiciu important, de câteva sute de milioane de euro'', a declarat liderul social democrat.

Potrivit lui Ponta, dacă Niculae a beneficiat în mod ilegal de gaze subvenţionate, cei care i-au aprobat au fost Adriean Videanu şi Emil Boc. ''Cel care semnează este Emil Boc, i se dă şi în 2010, după alegeri, am impresia că şi în 2011, dar Niculae dă bani la Geoană. (...) Înţeleg că discuta cu dl Bunea Stancu, care este un ales local la Brăila (...) Eu nu ştiam că există gaze în judeţul Brăila. Bunea Stancu n-are nici o funcţie, n-avea nici atunci (...) din care să numească (n.r. numiri în funcţie) ce vrea Niculae. (...) Dacă i-o fi dat vreun euro lui Geoană, nu ştiu, dar cred că i-a dat vreo 10 lui Băsescu în campanie. O singura lecţie avem de învăţat (...) Cine pierde alegerile e cercetat. Adrian Năstase e la tribunal pentru campania din 2004. Geoană, (...) pentru campania din 2009. Dar cine câştigă alegerile n-are nici o problema cu finanţarea campaniei. Domnul Băsescu, care a câştigat alegerile, să ştiţi că n-a primit nici un leu de la Niculae, de la nimeni, n-a cheltuit nici un leu în campanie. Dacă justiţie înseamnă să-l iei pe ăla care pierde alegerile şi să-l laşi în pace pe cel care câştigă, eu cred că această justiţie trebuie schimbată. Şi cred că trebuie pedepsiţi toţi cei care încalcă legea, indiferent dacă pierd sau câştigă alegerile'', a afirmat Ponta.

Victor Ponta consideră că ''episodul Arafat şi sănătatea au pecetluit soarta lui Băsescu şi a PDL''. ''Sunt absolut convins că nu au absolut nicio şansă să mai rămână la putere. A fost chestia cu educaţia, a fost cu tăierea salariilor şi a pensiilor, a fost cu regele Mihai, au fost multe... Însă asta în 2012 a pecetluit soarta lor. Şi ăsta e un lucru bun, pentru noi toţi,'' a concluzionat liderul PSD, potrivit Agerpres.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-01-02

TAGURI: Ponta, Băasescu, alegeri, PSDComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALLANA
13 Ian 2012

Idiotul asta de Ponta ar face mai bine sa taca.Cum deschide gura cum insira numai ineptii.Conduce un partid de hoti si tot el, striga din toti bojocii, prindeti hotii.

Adauga un comentariu

Random image