2017-01-18 03:43

ULTIMA ORA


Victor Ponta: Declaraţiile Elenei Udrea reflectă iresponsabilitate

 |  12:54
Victor Ponta: Declaraţiile Elenei Udrea reflectă iresponsabilitate

Declaraţiile ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, conform cărora Opoziţia incită la proteste reflectă iresponsabilitate, a precizat, sâmbătă, preşedintele PSD, Victor Ponta.

'Iresponsabilitatea acestor oameni - unii îi fac pe toţi românii viermi, alţii îi fac mahala, alţii că incităm la violenţă - denotă foarte clar că sunt rupţi de realitate. Trăiesc într-o lume a lor, a celor foarte bogaţi, trăiesc extraordinar de bine aici în România, dar şi în alte ţări. Mai devreme sau mai târziu finalul lor este aproape', a subliniat preşedintele PSD.

Victor Ponta a precizat că nu este interesat de afirmaţiile Elenei Udrea. 'Cei care vor alege cu cine îl înlocuiesc pe Boc sunt românii, Udrea nu e româncă, trăieşte în lumea ei, a domnului Boc şi a celor foarte bogaţi care trăiesc bine furând banii românilor', a declarat liderul PSD.

Totodată, Ponta a arătat că pentru a exista stabilitate economică trebuie să existe stabilitate politică. 'Cred că în România lucrurile pe care le facem nu le facem pentru FMI, cred că le facem pentru români. Ca să ai stabilitate economică trebuie să ai stabilitate politică. Cu cei aflaţi acum la guvernare total rupţi de realitate, stând închişi în nişte camere în care îşi cumpără, fură voturi cu tot felul de parlamentari sau alţi oameni, asta este categoric o instabilitate politică, o nelegitimitate politică şi atunci în mod sigur din punct de vedere economic România cu acest Guvern nu poate să o ducă decât din ce în ce mai rău', a avertizat liderul PSD, potrivit Agerprs. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-05

TAGURI: Ponta, Udrea, PSD, proteste, OpozițieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SOPHY
21 Ian 2012

România are nevoie de re forme pentru mai departe. Cu preţul suferinţelor unei întregi naţiuni, România şi-a apărat st abilitatea economică.
EXCEL
21 Ian 2012

domnul presedinte traian basescu are solutii pentr u romani.actualii demnita ri ai romaniei eu initiat noi proiecte de lege car e vor contribui masiv la o crestere economica.treb uie sa avem incredere in ei.toti merita o a doua s ansa.sa nu uitam ca ei au luptat pentru ca romania sa fie membra a unuinii europene si doar ei au mi litat pentru progres.sa l e multumim.
EPURE
21 Ian 2012

ponta si antonesc au spus ca plateste oamnei care se duc la proteste si nic i in ziua de azi nua dat bani au mintit studentii din campusul agronomic si pe cei din lacul tei din calea floreasca ruisne s a va fie rusine sa va fi e rusine sa va fie
BTW
21 Ian 2012

Continua protestele, lips a de comunicare este vino vata!!!Protestele si usl incita la violenta!
GAZZA
21 Ian 2012

doamne, nu mi vine sa cre d ce proostii indruga uni i!!!
GHITA
21 Ian 2012

Deja mi-e greata cand vad atatia oameni cu mintea neteda cum pun botul la t ot felul de afirmatii fac ute prin televiziunile lu i Vantu sau Voiculescu. M ai lasati manipularea ast a TV si puneti osul la mu nca sa faceti si voi ceva constructive pentru Roma nia. Avem déjà destule pe cap ca sa ne mai arda de proteste. Numai prosti ti lumea cu televizorul c a se duce tara de rapa.
LAW
21 Ian 2012

de ce ne lasam asa de uso r pacaliti de altii.crede ti ca in aceste momente c ritice pentru romania est e chiar impetios necesara o schimbare?pe cine cu c ine sa schimbam?pt mine u sl=comunism, usl=macel ec onomic.
CROSA
21 Ian 2012

Oamenii nemultumiti de no ile reforme, cer schimbar ea lui Basescu cu Antones cu, dar ce cred ca vor re zolva, mai bine nu o sa l e fie. Ei sunt mai hoti, incat au ajuns sa-si plat easca manifestantii sa ia sa in strada si sa-si cum pere voturile inca de pe acum.
MARCEL
21 Ian 2012

Nu va mai lasati manipula ti de USL. Daca aveau sol utii pentru problemele di n Romania nu ar mai fi ch emat lumea in strada ci a r fi incercat sa puna ace le solutii in aplicare. V rem solutii, nu false rev olutii!!!!!!!
GAZZA
21 Ian 2012

care reforme???? dezastul si anarhia asta inseamna reforma???peste tot unde guverneaza PDL dezastru !!! coruptia a explodat , ajungand la cote neimagin abile!! oamenii sunt dati afara din servicii, econ omiaa e praf si pulbere!!
MIRABELA
21 Ian 2012

Mrioneta lui Iliescu nu a facut decat rau Romaniei pana acum .... nu a inre gistrat decat vorbe in va nt!
MIRUNA
21 Ian 2012

u lasati aceasta mana de mincinosi si manipulatori sa fie imaginea romaniei , sa ne duca de nas pe to ti, sa ne subjuge constii nta.
REBECA
21 Ian 2012

Partidul PDL au facut mul te greseli, dar au avut puterea de a-si recunoast e greselile. Credeti ca d aca va veni Ponta si Ant onescu la putere va fi ma i bine ?
DUREX
21 Ian 2012

USL a făcut din dezinfor mare o artă. O face cu b ună ştiinţă, o face d in iresponsabilitate, o f ace din setea de putere.
DENIS
21 Ian 2012

Ponta scuteste-ne de prez enta ta du-te si da-ti si ngur sentinta de inchioar e pe viata tie si colegil or tai din PSD
GEEA
21 Ian 2012

România are nevoie de re forme pentru a nu ajunge in situatia Greciei. Rom nia şi-a apărat stabil itatea economică prin ma surile luate de Guvern. N imeni nu are voie să str ice această stabilitate prin acţiuni iresponsabi le.
ALEXANDRU
21 Ian 2012

USL vorbeşte de alegeri anticipate în condiţiil e în care oricum vom ave a alegeri anul acesta, de ce oare atât grabă? L e este oare frică că î n luna Noiembrie nu vor f i aleşi? Oameni buni, g ndiţi-vă că opoziţia şi în special PSD-ul vrea să ajungă la puter e cu orice preţ. Economi a ţării începe să cre ască, să mai avem puţi nă răbdare şi vom vede a rezultatul bun al măs urilor asumate de Guvernu l Boc. La toţi ne este g reu în această perioad ... nu trebuie să dăr măm ce alţii au incepu t să reconstruiască, tr ebuie să-i ajutăm şi n oi la construcţia aceast a numită REFORMĂ, avem nevoie de aşa ceva în România.
BRISCA
21 Ian 2012

Protestele continua, medi a ne manipuleaza intr-un mod exagerat.Trebuie sa o rganizam acest haos, hai' sa comunicam, hai sa sch imbam, fara media, fara u sl care ne instiga la vio lenta!!!
ALECA
21 Ian 2012

BAI VICTORAS LAS-O MAI M AI MOALE CU DISCURSURILE A LA TATA ILICI... asta s i cu banicioiu sunt dezgu statori, ce politica fac ei...sa se duca tare cu t ot cu comentariile lor ca oricum nu intereseaza pe nimeni! Romanii nu cred in ei! Sa nu uitam ca au fost huiduiti in Piata! E ste un nesimtit ca da in Udrea!
GEO
21 Ian 2012

crin antonescu alege să îi dezinformeze pe româ ni sau demonstrează că nu ştie legea. dacă par lamentul ar demisiona in corpore atunci s-ar organ iza alegeri din care ar r ezulta un nou parlament c e va rămâne în funcţi e exclusiv până la aleg erile la termen, adică p ână în toamna acestui an.
ALIN
21 Ian 2012

Protestele nu sunt o solu tie... sunt un joc murdar al opozitie. Guvernul as ta chiar a facut ceva pt romania!
EROUL URSS
21 Ian 2012

Dl. Ponta a aratat ca a i nteles ce i-a cerut dl Na stase. Sa mearga la Bruxe lles si sa incerce sa obt ina un pic de sprijin ext ern. Numai ca Europa are deja problemele ei si i-a dat un sut in ... Prin u rmare , s-a iontors la B ucuresti si incearca sa f aca stire, prin cateva ex presii tari. Deci Udrea n u e romanca. Si ce vrea s a spuna cu asta? Discurs nationalist? Da bona lui filipineaza e romanca?
ALECA
21 Ian 2012

OPOZITIA SA INVETE SA ISI FACA TREABA, IN MOD CONS TRUCTIV, NU SA SE OPUNA U NOR LEGEI DOAR DE DRAGUL DE A SE OPUNE!
FLO
21 Ian 2012

• Gaddafi de Constanţa a adus ieri carnavalul l a Bucureşti în dispreţ faţă de oamenii amăr ţi care protesteză în ţară pentr că trăies c în sărăcie. Între d ouă croaziere, Mazăre v ine şi ne ţine lectii d e socialism ştiinţific. E aberant.
EMIL
21 Ian 2012

Daca nici oamenii astia n u au tras pentru popor at unci... a tras psd-ul cu lovitura lor de stat, rev olutzii si false sperantz e, aia ne dezinformeaza s i detzin majoritatea tele viziunilor , etc ...
CRETOLINA
21 Ian 2012

Suntem conştienţi că n ivelul de trai al români lor a scăzut, dar suntem în acelaşi timp încre zători în viitor, ştim că ce a fost mai greu a trecut, ştim că econom ia României este mult ma i pregătită acum să re ziste eficient la un cutr emur financiar. Acest luc ru se datorează în prim ul rând românilor care timp de doi ani au rezist at cu maximă responsabil itate civică în faţa n evoilor din ce în ce mai mari. Lor li se datoreaz ă viitorul stabil al eco nomiei româneşti şi ev itarea unui colaps econom ic care ar fi aruncat în disperare întreaga Rom niei şi pe toţi român ii. Lor le suntem recunos cători şi către ei vom privi.
POPESCU
21 Ian 2012

Surse incredibile au decl arat ca BONA FILIPINEZA a lui Victor Ponta ESTE RO MANCA!!!!!!!!!!!!! Victor Ponta a ramas tot cu min tea lui de la 14 ani, can d purta, si se pare ca ma i poarta si acum, tricour i cu Che Guevarra.
AVOCATUL CELOR MULTI
21 Ian 2012

nu am incredere in usl: s a ne explice ponta cum a murit procurorul panait
DE JURE
21 Ian 2012

ponta apeleaza la tactici le sugerate de tatuca ili escu si de mombo adrian
IONI
21 Ian 2012

Dupa cum s-a vazut , Crin si Ponta nu au avut cura j sa mearga in Piata Univ ersitatii. Au trimis mari oneta sa fie huiduita de popor!!!!
CRETOLINA
21 Ian 2012

Victor Ponta a mers la pr ietenii socialişti de la PE şi a dezinformat cu bună ştiinţă pentru a forţa măsuri dure împ otriva României, pe moti v de reprimare a manifest aţiilor de stradă şi d eteriorare dramatică a d emocraţiei.
LEX
21 Ian 2012

europa nu te vrea usleule …………………… .. ati luat-o de la merke l ….
RED
21 Ian 2012

Liderul socialist Victor Ponta a dorit cu tot dina dinsul izolarea României în interiorul UE şi tr ecerea la sancţiuni făr ă precedent împotriva B ucureştiului.
YOYO
21 Ian 2012

Ce sa spunem de inertiile scoase de aceasta marion eta co presedinte, dezinf ormariile calomniile si p rostia e o caracteristica specifica a acestei pers oane. E co-pilot si co-pr esedinte doar atata poate saracu.
AMELA
21 Ian 2012

O sa i se infunde USL-ul ui! S per sa se faca publ ice toate pocinoagele fac ute de ei! Proiecte respi nse doar pentru ca au fos t innaintate de PDL...si multe altele! Ar trebui s a stie si protestatarii d in ce palme ciugulesc !!!
ANA
21 Ian 2012

Opoziţia vorbeşte de al egeri anticipate în cond iţiile în care oricum v om avea alegeri anul aces ta.
ALEXA
21 Ian 2012

Guvernarea PDL e singura care a incercat sa schimb e ceva in Romania asta… .dar se vede ca asta i-a deranjat p usl-isti si ac um incearca prin manipula re si cumparand cu cativa lei demnitatea unor roma ni care habar nu au in ce tara traiesc, sa preia p uterea si astfel sa puna bête in roate dezvoltar ii economice a Romaniei
BUBU
21 Ian 2012

Oamenii aşteaptă de la clasa politică mai puţi nă demagogie, tensiune i crize. Oameni aşteapt ă de la clasa politică mai multe soluţii comune , mai mult dialog şi mai multă seriozitate. Aces ta este mesajul pe care n oi l-am înţeles din nem ulţumirile care au fost făcute publice de către români în protestele d in ultimele zile.
ANDRA
21 Ian 2012

Tentaţia USL de a confis ca protestele şi a manip ula strada, de a hiperbol iza totul, de a veni cu d eclaraţii radicale şi i ntransigente, nu face ono are celor două partide.
ANDREEA
21 Ian 2012

Schimbarea guvernului si a presedintelui nu este s olutia Romaniei pentru un trai mai bun, suntem in plina criza economica mon diala. Nu va lasati manip ulati, manati de interese personale, veniti cu sol utii reale. INTREAGA LUME PRIVESTE LA NOI! Fiti ad evarati romani!
MANIAK
21 Ian 2012

Ponta vorbeste despre ire sponsbilitate??? El in ca nd a fost un om responsab il? Cand PSD a platit oam enii sa-i voteze sau acum la pseudo-proteste cand din nou ii plateste pentr u a iesi in strada?
ADA
21 Ian 2012

S-ar impune, zilele acest ea, ca politicienii să v orbească mai puţin iar românii mai mult.
ADELA
21 Ian 2012

Indiferent de gesturile f ăcute de opoziţie zilel e acestea şi de limbajul dublu folosit, noi răm nem deschişi dialogului cu USL pentru că suntem de părere că este extr em de important pentru so cietate.
ROXANA
21 Ian 2012

Nu va mai lasati pacaliti de minciunile si propaga nda USL. Deschideti ochii si vedeti ce va avantaje aza sau nu, nu mai lasati pe altii sa gandeasca pe ntru voi!
KOSMINEL
21 Ian 2012

USL-istilor deje ne-ati p lictisit….daca voi nu s unteti in stare sa functi onati in opozitie va imag inati ca aveti vre-o sans a la putere ??? Nu vrem sa fim condusi de un copi lot si un adormit …. Mu ltumim da chiar nu simtim nevoia.
VITALIE
22 Ian 2012

ma intreb oare comportame ntul lui Ponta la Bruxell es ce reflecta, tradare d e tara! iresponsabil si i matur! A cerut blocarea f ondurilor europene care R omania. Un politician de 2 bani Ponta si toata gl oata de USL-isti
CIUTACU
22 Ian 2012

Mai Victore, e jalnic pe ntru tine! este prea sla b pentru a fi lider si cu atat mai mult sa conduci tara. bai frate nu se ma i poate cu minciuni si ac uzatii. apoi, tu mergi sa parasti Romania la Bruxe lles? Rusine tie si alor taii
UNU
22 Ian 2012

Ponta e suparat ca nu la lasat tatuca Iliescu sa mearga la raliu si acum t ipa prin ziare fara noima , sperand astfel ca o sa ii mai treaca din oftica.
ALEGATOR
22 Ian 2012

"victoras draga"ce vrei t u sa faci sa ajungi tu la carma tarii...nu ai sa a jungi nu vezi k esti un " catel". hai k astazi is b un si iti dau un sfat : d eschide ochii si date la brazda nu mai fi "catelus ul" lui Iliescu nu vezi k domnuia lui sta in anoni mat in timp ce tu si alte pers fac spume pe la tv si pe langa voi mai stau si sute de mii de romani care ii manipulati si ins tigati la violenta .
ALEX
23 Ian 2012

Domnul Ponta are si el lu mea lui. O lume in care m irosul ciolanului te face sa spui fel si fel de lu cruri .... cu gandul ca v ei ajunge cat mai aproape . Draga Victoras, noi nu suntem prosti. Si daca o sa il schimbam pe Basesc u cu siguranta nu te pune m pe tine in locul lui si nici pe Antonescu.
UN MANIFESTANT.
23 Ian 2012

Trebuie sa fi orb sau rau intentionat ca sa nu vez i neghiobiile, furturile si excrocheriile comise d e CIUMA pdlista. Cine spu ne ca manifestantii au fo st platiti sa iasa in str ada, este rau intentionat si dusmanos la adresa ce lor ce-si cer dreptul la o viata mai buna. Oare to t USLul i-a platit pe cei plecati in diferite tar i din EUROPA pentru a-si gasi de munca si care azi s-au alaturat celor ce p rotesteaza in TARA?. Ince rcati sa judecati cinstit si nu-i mai jigniti pe p e ROMANI. Cine se face ca nu vede realitatatea, cu adevarat nu simte ROMANE STE si poate chiar nu est e ROMAN .

Adauga un comentariu

Random image