2019-01-24 05:26


Victor Ponta le-a găsit poreclele lui Băsescu, Elenei Udrea şi Sulfinei Barbu

 |  18:37
Victor Ponta le-a găsit poreclele lui Băsescu, Elenei Udrea şi Sulfinei Barbu

PreşedintelePSD îl acuză pe şeful statului, pe blogul personal, că se amestecă în viaţaGuvernului, a partidelor şi a opoziţiei, Victor Ponta numindu-l pe TraianBăsescu "Scaraoţchi" sau "Dracu", pe Sulfina Barbu şiRaluca Turcan - "pechineze", iar pe Elena Udrea - "Dracuşoarapreferată".

Pontamai susţine că punctul slab al liderul PNL Crin Antonescu nu este prostia sauticăloşia, ci orgoliul, şi că acest lucru este ştiut de Traian Băsescu.

LiderulPSD mai afirmă că tinde să-i dea dreptate lui Traian Băsescu dacă acesta s-areferit la Cozmin Guşă când a vorbit despre mizeria din spatele lui MirceaGeoană.

Pontascrie că "cel mai tare îşi bagă Dracu coada în PDL şi în Guvern"."Modul în care îi conduce este intenţionat năucitor, bazat pe principiiledresajului ştiinţific «bate-i când nu se aşteaptă, dă-le de mâncare cât să numoară, lăuda-i când simţi că o să muşte, distruge-le orice fărâmă de voinţa saupersonalitate». Numerele cu Emil Boc sunt parcă desprinse din «Mihail câine decirc», cu menţiunea că bietul Emil nu mai obţine nici aplauze şi nici măcarmila publicului, doar din când în nişte zahărel de la stăpân, cât să maischiaune un picuţ", susţine preşedintele PSD.

"BătăiosulVoinescu, cel cu pedigree american, a încasat un şut în coaste când a lătratmai tare şi s-a aşezat cuminte la picior. Fiorosul buldog Blaga s-a dus cumintela Cotroceni să-i predea cuşca de la Interne pudelului Igaş, mai să-i lingămâna Stăpânului că îl lasă să doarmă în ploaie, unde mârâitul se aude maiîncet. Biata Ridzi, când făcea concerte şi afişe cu fiica Marinarului Mefistoera bună, acum bolnavă şi bătută mai trebuie să o ia hingierii de la DNA că săînţeleagă toţi că nu e bine să fii prins când furi oase", scrie Ponta.

Else referă şi la recentul subiect legat de indemnizaţia pentru mame: "Întâiau sărit pechinezele Sulfina, Turcan &Co că ele nu vor acceptă şi o săsfâşie tot dacă se întâmplă aşa ceva; a pocnit din bici Şefu şi au constatatimediat că e bine cu un singur an, încă o pleznitură şi Boc a făcut o tumbă cudublă rasucire mortală. Cum a rămas până la urmă? Dracu mai ştie! Nu e cazul săvorbesc aici de faptul că există, normal, şi o favorită în Iad, cea maifrumoasă şi mai gătită din trupă, dar să nu intrăm în chestii personale, şiDracu are o fărâmă de sentiment din vremea când era înger!".

Pontadeclară că "Dracu şi-a băgat coada şi la PSD, dacă au ajuns domnii Oprea,Sârbu şi Diaconescu să realizeze brusc că au trăit în Infern atâţia ani până auprimit lumina izbăvitoare taman de la Scaraoţchi!".

"Măsperie însă numărul de dresaj cu comunicatele; că mă înjură mereu pe mine, căîmi atacă familia, ok - treaba lor, deja am reuşit să-i ignor; dar când amvăzut acuzaţia că Adrian Năstase a lăsat în 2004 ţara în dezastru mi-a venitsă-i sun să-i întreb «Gabi, Cristi, Marian, unde eraţi voi în 2004, că nu eraţiîncă cu Dracu, ci în guvern cu noi toţi ceilalţi, chiar v-a luat minţile detot?». Tot Dracu îi spune malefic lui Geoană la TVR 1 că are multă mizerie înspate (dacă se referă la Guşă, înclin să cred că ştie ce spune), că nu poateprimi onorul militar dar că poate să conducă Senatul fără probleme, să nu-şifacă griji; dar nu pe degeaba vine sprijinul, ci condiţionat - să bage încontinuare fitile în partidul care îl susţine, să ne reamintească prinautointerviuri momentele umilitoare de anul trecut, să saboteze colaborarea cuPNL prin tot felul de idei năstruşnice şi oricum să dea subiecte care săacopere discuţia publică despre ce face Băse (adică Dracu, pardon) cu bugetul,cu Educaţia, cu pensiile sau chiar cu cealaltă mizerie numită cazul Roberta. Şise pare că reuşeşte!", mai scrie Ponta.

Elmenţionează că liderul PNL Crin Antonescu este lăudat de "oficioaseleDracului" de fiecare dată când liberalul critică PSD. "Sunt convinscă tot coadă lui, în mod insinuos şi pervers folosită, are efecte asupra luiCrin. De câte ori Antonescu înţeapă PSD, imediat toate oficioasele Draculuiîncep să-l laude frenetic, «bravo Crin, eşti liderul opoziţiei, speranţa ţăriide refacere a Dreptei care va opri Stânga comunistă!» Nefiind Crin nici ticălosnici prost, ca unii din cei menţionaţi mai sus, atunci coada apăsă exact lapunctul slab - orgoliul, pe care presară tot felul de prafuri cu efectexaltant, totul ca să se întâmple ce spune doamne Udrea (Drăcuşoara preferată!)- «PNL şi PSD nu au soluţii, sunt doar două partide care se ceartă în continuuîntre ele, dar să le ţină Domnul aşa!» - nu putea să spună Dracu şi a spusDomnul!", scrie Ponta.

Elaminteşte atacul "furibund" al lui Crin Antonescu din campania din2009 la adresa lui Mircea Geoană: "Dacă tot se poartă memoriile dincampania de anul trecut, îmi amintesc şi eu ce efect a avut atacul său furibundla Geoană, făcut cu gândul (calculat greşit, şi poate inspirat şi de vocibăsiste) că doar aşa poate ajunge în turul doi. E foarte greu, când eşticandidat al unui partid de 20%, să baţi un rival, oricât de slab, dar susţinutde un partid de 35% , chiar dacă îl demolezi în dezbateri. Atacurile aceleacumplite l-au trimis pe Geoană în turul doi mult slăbit în confruntarea cuDracu! Care a mai avut noroc şi cu ceva jacuzzi în cazanul cu smoală al Dlui.Vantu şi gata rezultatul".

"Casă concluzionez, nimic nu-l sperie mai tare pe Băsescu Scaraoţchi decât ideeacă se unesc împotriva lui cei pe care nu-i poate nici cumpăra nici aresta! Şiatunci isi baga coada! Ce are el în cap în continuare? Foarte simplu – îşi ţinecoada băgată între toţi, ne încurcă de nu mai înţelegem nimic şi în 2012împarte la toţi românii lihniţi de foame prescuri şi anafură (că numai el maiare aşa ceva) şi gata, îl votăm din nou, că trebuie să pară şi un picdemocratic Iadul asta, aşa-i moda. O să mă întrebaţi dacă ieşim din situaţiaasta cumplită cu slujbe sau ceva exorcizări; ei bine, nu! Cred că tebuie sa-ltrimitem la... Dracu, normal; să nu-l mai ascultăm, orice ar spune, să-l pocnimpe unde îl prindem, să înţelegem că oricare dintre noi este oricum mai bun cael. Şi să ne pregătim să reconstruim aici, la noi, o ţară care de 6 ani se ducesistematic, programat şi aproape conştient, direct la Dracu!", scriePonta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-01-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ZIGZAG
12 Dec 2010

pontalau si a luat elan:))pana il claxoneaza iliescu sau turistul de la moscova mos geoana
MARINEL
13 Dec 2010

numai uniti cu pnl si pc puteti starpi acest gandac de colorado care acazut pe capul nostru si care ne rontaie si putinul pe care il mai avem.Sant pensionar cu 750 lei,daca mai traiesc 10 ani acest gandac nenorocit ini ia din pensie 500.000 lei.basescu este talpa iadului=scaraotchi=iscareoteanul nu dracu,tara n-o duce la dracu ci direct sb talpa iadului.Atentie Ponta!!Atentie Crin!!UNITI-VA!!!
Random imageUltimele stiri

loading...