2018-12-16 03:21


Victor Ponta: Nu îmi propun să rămân cât mai mult preşedintele PSD, ci vreau să conducem România

 |  13:52
Victor Ponta: Nu îmi propun să rămân cât mai mult preşedintele PSD, ci vreau să conducem România

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat sâmbătă, de la tribuna Consiliului Naţional al PSD, că nu-şi propune ca unic scop să rămână cât mai mult timp preşedinte al partidului, ci să ducă partidul spre victoria în alegeri şi să conducă România alături de colegii săi.

Victor Ponta mai spune că un partid mare, precum PSD, nu poate fi condus după 'promisiuni călduţe'.

'Nu cred că poţi să conduci un partid mare, aşa cum este PSD, doar cu promisiuni călduţe, cu negocieri nesfârşite, cu dorinţa de a nu supăra pe nimeni şi practic supărând pe toată lumea, pentru că nu iau decizii, fără să-mi asum riscuri. Am decis să iau, de fiecare dată, acea cale dificilă a soluţiei pe care am considerat-o alături de colegii de conducere ca fiind importantă din partid', a spus Ponta, de la tribuna CN al PSD.

El a arătat că nu are ca unic scop să rămână preşedintele PSD şi a denunţat politica de dezbinare a unor colegi 'care nu se regăsesc acum în prezidiu'.

'Nu îmi propun absolut deloc ca unic scop să rămân cât mai mult preşedintele PSD, nu este scopul meu să fiu un preşedinte de partid şi atât. Îmi propun să conduc acest partid în bătălia electorală pe care, după atâta timp, să o câştigăm cu adevărat, şi îmi propun alături de dvs. să conduc România, nu doar să fiu liderul PSD. (...) Sunt convins că toate şopârlele şi strâmbele băgate pe ici pe colo în această perioadă ne vor găsi mai inteligenţi, mai echilibraţi şi mai vaccinaţi pentru acest sistem de propagandă şi de dezbinare care, din păcate, a funcţionat în ultimii ani împotriva partidului nostru', a subliniat liderul PSD.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-02

TAGURI: Victor Ponta, PSD, Romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...