2016-12-05 20:40

ULTIMA ORA


Victor Ponta: Nu votam restructurarea Guvernului

 |  11:02
Victor Ponta: Nu votam restructurarea Guvernului

Înainte de începerea de marți a şedinţei de plen reunit a Camerelor Parlamentului preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că Opoziţia nu va vota restructurarea Guvernului.

Legat de înfiinţarea Partidului Popular - Dan Diaconescu (PP-DD), Victor Ponta a sugerat că PSD nu are în vedere o alianţă cu această formaţiune politică. „Suntem o ţară democratică? Fiecare poate să facă politică”, a declarat Ponta.

„Astăzi chiar avem o chestiune foarte serioasă, anume dacă cei de la putere, aşa cum au făcut în ultimul timp, nu vin la serviciu, s-ar putea să nu mai avem Guvern. Noi nu votăm restructurarea Guvernului, trebuie să se mobilizeze ei de data aceasta”, a competat acesta, potrivit Agerpres. La sfârșitul întâlnirii cu presa, preşedintele PSD a subliniat că USL se află pe un fundament solid și „o să câştige alegerile”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-09

TAGURI: Victor Ponta, Guvern, restructurareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Care schimbare? După tragedia de la Colectiv și demisia Guvernului Ponta, apăruse așa, ca un consens, ideea că... 22 Noi 2016 | (0)
Victor Ponta: De anul trecut nu am primit vreo invitaţie la un eveniment organizat de Preşedinţie sau de Guvern Victor Ponta a declarat duminică seară, în cadrul unei emisiuni la România TV, chestionat dacă... 28 Noi 2016 | (2)