2016-12-09 21:40

ULTIMA ORA


Victor Ponta: Plecarea lui Geoană nu va afecta USL

 |  15:11
Victor Ponta: Plecarea lui Geoană nu va afecta USL

Disputa dintre anumiţi lideri ai social-democraţilor şi Mircea Geoană nu prejudiciază imaginea Uniunii Social Liberale (USL), potrivit declarației de sâmbătă a preşedintelui PSD, Victor Ponta.

Ponta consideră că e bine că aceia care aveau alte opţiuni politice şi-au exprimat intenţia de a părăsi PSD-ul înainte de alegerile din 2012.  'USL nu va fi afectată de ieşirea lui Mircea Geoană din PSD', a declarat președintele PSD.  După afirmația lui Geoană că nu se va prezenta duminică la Comisia de Arbitraj şi Integritate a partidului dacă şeful acesteia, Dan Şova, nu va fi revocat, Ponta a spus că acest lucru nu este posibil şi nu a dorit să anticipeze decizia care va fi luată.

Președintele PSD a subliniat că, din fericire, jocul lui Geoană a fost descoperit la timp, după ce prin mai multe abateri a atentat la unitatea partidului, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-10-09

TAGURI: Ponta, USL, GeoanăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mircea Geoană, despre Fidel Castro: A murit ultimul lider al Războiului Rece Fostul ministru de Externe Mircea Geoana, presedintele PSRO, a declarat sambata ca liderul... 26 Noi 2016 | (6)
Victor Ponta consideră că fraudarea alegerilor este posibilă Victor Ponta a declarat, duminică seară, în cadrul unei emisiuni la România TV, că fraudarea... 28 Noi 2016 | (3)