2017-01-22 10:09

ULTIMA ORA


Victorie thriller a Rapidului în “blatul” de la Vaslui

 |  22:36
Victorie thriller a Rapidului în “blatul” de la Vaslui

Rapid Bucureşti a învins pe FC Vaslui cu scorul de 3-2 (2-1), marţi, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal, prima din retur, dar şi ultima din prima parte a campionatului, informează Agerpres.

FC Vaslui a deschis scorul prin brazilianul Wesley Lopes (12), cu capul, de lângă Rui Duarte. În decurs de numai 5 minute, soarta partidei s-a schimbat: Deac a profitat de două gafe ale lui Zmeu (35, 40), iar Pavlovic a fost eliminat (36) pentru al doilea cartonaş galben, iar la ieşirea de pe gazon s-a certat cu antrenorul Viorel Hizo, pe care l-a înjurat, după cum s-a putut observa pe imaginile transmise de Digi Sport.

După pauză, arbitrul Kovacs l-a eliminat gratuit (al doilea galben) pe Deac (54), iar apoi Adailton a restabilit egalitatea (63), dintr-o lovitură liberă la care portarul Coman a fost neatent. Rapid a dat lovitura în prelungirile partidei, prin Nicolae Grigore (90+1), la o fază tratată cu superficialitate de defensiva improvizată a gazdelor.

Wesley este al doilea marcator al campionatului, cu 13 reuşite.

Jucătorii ambelor echipe au ieşit pe teren purtând tricouri cu mesaje pentru Mihai Neşu. Pe tricourile rapidiştilor scria ''Alături de Mihăiţă Neşu'', iar pe cele ale vasluienilor se putea citi ''Mihai Neşu, un campion''.

Graţie acestui succes, Rapid se menţine pe locul 3 în campionat, la 3 puncte de liderul Dinamo.

FC Vaslui - Rapid Bucureşti 2-3 (1-2).

Au marcat: Wesley Lopes (12), Adailton Bolzan Martins (63), respectiv Ciprian Deac (35, 40), Nicolae Grigore (90+1).

Cartonaşe roşii: Milos Pavlovic (Vaslui, 36), Ciprian Deac (Rapid, 54).

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Zoltan Szekely (Baia Mare), Miklos Istvan Nagy (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Dragoş Istrate (Bucureşti).

Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti), Romeo Paşcu (Braşov); supervizor: Octavian Goga (Braşov).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-13

TAGURI: rapid, blat, vasluiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image