2016-12-08 11:55

ULTIMA ORA


VIDEO: Bărbat îmbrâncit de poliţişti în secţie

 |  12:34
VIDEO: Bărbat îmbrâncit de poliţişti în secţie

Un bărbat din Bucureşti a fost împins de un poliţist de la Secţia 11, potrivit Realitatea.net. Omul dorea să afle doar numele agentului cu care a vorbit. Toţi poliţiştii au refuzat să se legitimeze. Unul dintre oamenii legii l-a jignit pe bărbat cu un semn obscen, iar un altul l-a îmbrâncit. "Nu-i treaba ta cum mă cheamă", i-a răspuns ironic unul dintre poliţişti. Bărbatul a încercat să se adreseze biroului de relaţii publice de la Secţia 11. Primele informaţii arată că bărbatul nu se adresase secţiei din aria în care domiciliază, dar asta nu scuză comportamentul poliţiştilor. Poliţia Capitalei a deschis o anchetă în acest caz.

Embed:


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-28

TAGURI: politie, impins, legitimare, obscene, ancheta, sectia 11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Anchetă. Un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi s-a spânzurat O anchetă a fost deschisă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Iaşi, după ce un deţinut de... 19 Noi 2016 | (0)
Cartea zilei: Avuția ascunsă a națiunilor. Anchetă asupra paradisurilor fiscale, de Gabriel Zucman Zürich, Hong Kong, Bahamas, Insulele Cayman, Luxemburg... Aceste nume ascund o realitate... 06 Dec 2016 | (0)