2017-01-21 23:36

ULTIMA ORA


VIDEO: Cazul milionului furat. Hoţii au zidit în pereţi banii furaţi din casa nelocuită din Ploieşti

 |  18:45
VIDEO: Cazul milionului furat. Hoţii au zidit în pereţi banii furaţi din casa nelocuită din Ploieşti

Zecide mii de euro ascunşi în pereţi. Hoţi furaţi de hoţi! Poliţiştii îşi prindurechile în cercetările furtului geamantanului cu un milion de euro de laPloieşti, transmite Realitatea.net

Anchetatoriiau descoperit ca hoţii au zidit o parte din banii furaţi. Trei dintreprincipalii spuspecti au fugit în Italia. Dar înaite să plece din ţara, chiarşi ei au fost pradati de alţi hoţi. Hoţii hoţilor au fost la rândul lor prinţila Nădlac. O poveste reală care l-ar pasiona pe Colombo.

27.000de euro au fost găsiţi ascunşi în casele a trei suspecţi din comuna ValeaCălugărească. Poliţiştii au mers acolo după ce au aflat că cei trei, oamenisăraci, au început să cheltuiască peste noapte sume foarte mari pe aparateelectrocasnice. Cei trei plecaseră deja în Italia când poliţiştii au ajuns lacasele lor. Ei sunt bănuiţi că au furat un milion o sută de mii de euro,dintr-o casă nelocuită, de lângă Ploieşti.

"Dinancheta a rezultat ca au acţionat la întâmplare, nu ştiu că vor găsi o sumăatât de mare de bani", a declarat Daniel Radu, purtător de cuvânt IPJPrahova.

Ceitrei suspecţi principali au intrat în contact cu alte cinci persoane. Una areuşit să fugă în Italia, alte patru au fost prinse la Nădlac când intenţionausă treacă graniţa. Dintre ei, un bărbat a fost arestat pentru 29 de zile,suspectat că l-a jefuit de zece mii de euro pe unul din cei trei suspecţiprincipali.

"Inculpatulşi ceilalţi participanţi, prin acte de violenţă au sustras această suma de banide la unul din presupuşii autori ai furtului", a declarat GeorginaIorguţă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Furtulde un milion o sută de mii de euro a fost reclamat la poliţia Ploieşti pe 16ianuarie. O femeia a spus că avea aceşti bani din tranzacţii imobiliare şi căîi ţinea ascunşi într-o casă nelocuită, care aparţinea familiei ei. Earetrăsese toţi banii din bancă în urmă cu doi ani, şi îi ţinea într-ungeamantan, ascuns sub o scară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image