2017-01-17 15:15

ULTIMA ORA


VIDEO: Cinci morți la prăbuşirea unui avion pe o autostradă din New Jersey

 |  08:57
VIDEO: Cinci morți la prăbuşirea unui avion pe o autostradă din New Jersey

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit marţi pe o autostradă din statul american New Jersey. Cinci persoane au murit în urma accidentului.

Un avion tip Socata TBM700, care efectua o cursă de la Teterboro din New Jersey spre aeroportul DeKalb-Peachtree din Atlanta, s-a prăbuşit pe autostrada 287, la aproximativ 14 minute după decolare.

Potrivit anchetatorului Comisiei Naţionale pentru Siguranţa Transporturilor, Robert Gretz, doi bărbaţi, o femeie, doi copii şi un câine, aflaţi la bordul avionului, au murit în urma prăbuşirii aparatului în Morristown, New Jersey.

În momentul în care aparatul de zbor se afla la o înălţime de circa 5.300 de metri a "existat o discuţie între pilot şi controlorul local despre condiţii de îngheţ", a afirmat anchetatorul.

Autoritățile nu au stabilit cu exactitate cauzele prăbuşirii, cercetările fiind încă la început. Potrivit lui Gretz, persoanele din avion mergeau la Atlanta pentru o călătorie de afaceri şi de plăcere.

Firma de investiţii bancare Greenhill & Co. din New York a transmis că victimele sunt doi directorii ai săi, Jeffrey Buckalew (45 de ani), Rakesh Chawla (36 de ani), soţia lui Buckalew, Corinne, şi cei doi copii ai lor, Jackson şi Meriwether. "Avionul îi aparţinea lui Buckalew, un pilot experimentat a cărui pasiune era zborul", a precizat compania, potrivit Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image