2017-01-24 23:16


VIDEO: Consilierul lui Emil Boc, rănit într-un accident

 |  10:39
VIDEO: Consilierul lui Emil Boc, rănit într-un accident

Consilierul primului ministru Emil Boc, Peter Pal, a fost rănit grav într-un accident rutier petrecut în localitatea Vâlcele, județul Cluj.

Accidentul s-a produs în momentul în care un automobil Ford Mondeo ar fi intrat pe contrasens și ar fi lovit maşina în care se afla Peter Pal.

În urma impactului trei persoane au fost rănite. Atât șoferul Ford-ului, precum şi o femeie care se afla cu Peter Pal în maşină, au fost preluaţi de ambulanţe.

Consilierul lui Emil Boc conducea un BMW X3 cu ecuson emis de Secretariatul General al Guvernului, achiziţionat în leasing, şi se îndrepta din Turda spre Cluj-Napoca.

Vinovat de producerea accidentului este şoferul automobilului Ford Mondeo, care ar fi intrat pe contrasens, potrivit polițiștilor.

"Ne-au fost aduse trei victime, toate trei sunt stabile şi conştiente. E vorba de doi bărbaţi tineri, unul dintre dânşii nu are leziuni şi va merge acasă cu indicaţii terapeutice. Al doilea este investigaţii, e suspiciune de două fracturi. Tânăra are traumatism cranio-cerebral, dar e conştientă şi sperăm că nu are leziuni", a spus Adela Gola, șeful gărzii de urgență, potrivit ziuadecluj.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-27

TAGURI: Peter_Pal, consilier, BocComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image