2016-12-11 08:05

ULTIMA ORA


VIDEO: Imagini şocante: un elicopter se dezmembrează la aterizare !

 |  10:21

O înregistrare video a surprins momentul dramatic în care un elicopter de intervenţie s-a dezmembrat în timpul aterizării, în statul Para, din nordul Braziliei.

Uşile aparatului de zbor au căzut pe sol, în timp ce elicea principală continua să se învârtă, informează Sky News online. Unul dintre membrii echipei de intervenţie a filmat întreaga scenă dramatică, aceasta încheindu-se din fericire doar cu rănirea unui membru al echipajului, care a suferit răni uşoare la un picior.

Potrivit investigatorilor brazilieni, se pare că elicopterul a suferit de fenomenul cunoscut sub numele de „rezonanţă la sol”. Cutia centrală de viteze a devenit instabilă, iar vibraţiile produse au provocat distrugerea aparatului de zbor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-21

TAGURI: elicopter prabusire, imagini dramatice, dezintegrare elicopter, video brazilia, elicopter braziliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cinci morți după ce un elicopter s-a prăbușit în Marea Caspică Un elicopter al unei societăți iraniene de foraj petrolier s-a prăbușit duminică în Marea... 27 Noi 2016 | (1)
Schimbarea la faţă a politicienilor din eşalonul doi. Azi, Victor Boştinaru. Imagini cât mii de cuvinte Victor Boştinaru, născut pe 17 mai 1952, în localitatea Valea Mare, judeţul Dâmboviţa, a fost... 04 Dec 2016 | (1)