2016-10-26 20:26

ULTIMA ORA


VIDEO: Imagini şocante: un elicopter se dezmembrează la aterizare !

 |  10:21

O înregistrare video a surprins momentul dramatic în care un elicopter de intervenţie s-a dezmembrat în timpul aterizării, în statul Para, din nordul Braziliei.

Uşile aparatului de zbor au căzut pe sol, în timp ce elicea principală continua să se învârtă, informează Sky News online. Unul dintre membrii echipei de intervenţie a filmat întreaga scenă dramatică, aceasta încheindu-se din fericire doar cu rănirea unui membru al echipajului, care a suferit răni uşoare la un picior.

Potrivit investigatorilor brazilieni, se pare că elicopterul a suferit de fenomenul cunoscut sub numele de „rezonanţă la sol”. Cutia centrală de viteze a devenit instabilă, iar vibraţiile produse au provocat distrugerea aparatului de zbor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-21

TAGURI: elicopter prabusire, imagini dramatice, dezintegrare elicopter, video brazilia, elicopter braziliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un elicopter s-a prăbuşit în Siberia. 19 persoane au murit Un elicopter s-a prăbuşit, vineri noaptea, în nord-vestul regiunii ruse Siberia, cel puţin 19... 22 Oct 2016 | (1)
Afganistan: Șapte persoane au murit după prăbuşirea unui elicopter militar Ministerul Apărării de la Kabul a anunţat că şapte persoane, printre care trei membri ai... 09 Oct 2016 | (0)