2016-12-10 03:15

ULTIMA ORA


VIDEO: Ministrul moldovean al Culturii, în stare de ebrietate la volan

 |  10:46
VIDEO: Ministrul moldovean al Culturii, în stare de ebrietate la volan

Ministrul moldovean al Culturii, Boris Focşa, a fost surprins sâmbătă, conducând în stare de ebrietate, în timpul unui control de rutină al agenților de circulație. Ministrul a intrat în cabinetul medicului, deși ar fi refuzat inițial sa facă testul de alcoolemie.

Atât seful politiei rutiere municipale, Sergiu Ceban, cât și seful Direcției politiei rutiere Sergiu Armasu nu au dorit să comenteze incidentul. De asemenea, Boris Focșa nu a fost de găsit pentru a comenta acuzațiile, relatează PRO TV Chişinău.

O amendă de pana la 13 mii de lei, cu suspendarea permisului de conducere pe un termen de pana la cinci ani, se poate aplica în cazul refuzului șoferului de a trece testul de alcoolemie, conform Codului Penal. De asemenea, o amenda de pana la 10 mii de lei, cu suspendarea permisului pana la 5 ani, se poate aplica în cazul unui șofer care conduce sub influența băuturilor alcoolice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-05

TAGURI: Boris_Focşa, ebrietate, Moldova, ministruComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cererea de urmărire penală a foștilor miniștri Nica, Țicău, Athanasiu, transmisă ministrului Justiției Administraţia Prezidenţială a anunţat marţi, într-un comunicat de presă, că președintele... 29 Noi 2016 | (0)
Propaganda rusească anti-europeană în Republica Moldova Opiniile negative ale cetățenilor moldoveni față de Uniunea Europeană (UE) sunt alimentate de... 22 Noi 2016 | (0)