2017-01-18 05:53

ULTIMA ORA


VIDEO: O tânără scapă miraculos după ruperea corzii elastice cu care a sărit

 |  15:22
VIDEO: O tânără scapă miraculos după ruperea corzii elastice cu care a sărit

Tânăra Erin Langworthy, în vârstă de 22 de ani, a supravieţuit neaşteptat după ce, în urma unei sărituri cu coarda elastică de la peste 100 de metri deasupra fluviului Zambezi, aceasta s-a rupt.

Langworthy se afla în vacanţă în ajunul Anului Nou, hotărând să sară cu coarda elastică de pe un pod situat în apropierea cascadei Victoria, aflată în apropierea graniţei dintre Zambia şi Zimbabwe. Coarda elastică s-a rupt la câteva secunde după ce Erin a sărit de la circa 111 metri înălţime. Imaginile video arată cum aceasta loveşte apa, fiind luată de apele repezi ale fluviului. „Curentul era violent şi am început să aud zgomotul cascadei”, a declarat ea. „Este ca şi cum ai fi în interiorul valului, eşti aspirat către fund apoi revii la suprafaţă, nu ai nicio orientare. Nu ştiam dacă sunt la suprafaţă sau la fund”.

Deşi avea picioarele legate, tânăra a reuşit să înoate până la malul fluviului. „A fost destul de terifiant deoarece de mai multe ori coarda s-a agăţat de pietre şi rămăşiţe. Trebuia, deci, să mă scufund să desfac coarda”, a povestit aceasta. Erin a scăpat fără a suferi răni grave, având doar o claviculă ruptă şi multe julituri şi vânătăi. După ce i-a fost acordat primul ajutor într-un spital din Zimbabwe, aceasta a fost dusă în Africa de Sud pentru a se recupera.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: saritura bungee jumping, rupere coarda elastica, tanara Australia, miracol coarda elasticaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image