2016-12-04 06:09

ULTIMA ORA


VIDEO: Omagiu pentru Kim Jong-il, de la sosia sa sud-coreană

 |  13:38
VIDEO: Omagiu pentru Kim Jong-il, de la sosia sa sud-coreană

Locuitorii din capitala Coreei de Sud au fost surprinşi la începutul acestei săptămâni să vadă un bărbat care seamănă izbitor cu fostul dictator al Coreei de Nord, Kim Jong-il, care a încetat din viaţă la sfârşitul lui 2011.

Kim Young-sik este un gravor din Seul, în vârstă de 61 de ani. După ce un apropiat i-a spus că seamănă cu detestatul preşedinte din ţara vecină, după ce acesta a preluat puterea de la Phenian în 1994, Young-sik şi-a modelat înfăţişarea după cea a liderului nord-corean. Acum, pentru prima dată de la decesul lui Kim Jong-il, gravorul sud-corean a ieşit în public pentru a-i aduce un omagiu acestuia.

Kim Young-sik este un cunoscut personaj în Coreea de Sud, acesta fiind protagonistul mai multor reclame sau roluri în filme care l-au portretizat pe Kim Jong-il.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-29

TAGURI: omagiu Kim Jong-il, sosie Kim Jong-il, deces Kim Jong-ilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ioan Andone i-a adus un ultim omagiu lui Daniel Prodan: Cei implicați în fotbal pun prea mult patos Antrenorul formaţiei Dinamo, Ioan Andone, i-a adus, vineri, un ultim omagiu lui Daniel Prodan,... 18 Noi 2016 | (1)
Bronho-Pneumopatia Obstructivă Cronică, a treia cauză de deces din lume Anual, mor peste 3 milioane de oameni din cauza BPOC (bronhopneumopatie obstructivă cronică).... 16 Noi 2016 | (0)