2019-03-22 15:05


VIDEO: Politica s-a mutat pe gazon în Bolivia: Preşedintele Morales, faultat, şi-a lovit un adversar şi a fost eliminat

 |  16:22

Preşedintelebolivian Evo Morales, fan al fotbalului, s-a accidentat la pulpă şi are nevoiede trei-patru zile de repaus, după un meci disputat, duminică, la La Paz, undel-a faultat la rândul său pe adversar, un politician de opoziţie, informeazăAFP.

Televiziunileboliviene au difuzat, luni, imagini ale meciului între echipa preşedinteluisocialist şi cea a Primăriei din La Paz, deţinută de un fost aliat, trecut înopoziţie.

Evo Moralesa fost faultat de fundaşul Primăriei, Daniel Gustavo Cartagena, membru alpartidului Movimiento Sin Miedo (MSM), opozant al Movimiento al Socialismo(MAS), partidul lui Morales.

Morales s-aîntors spre "agresor" şi i-a dat o lovitură cu genunchiul întrepicioare, acesta căzând la pământ.

Incidentul aprovocat un început de bătaie pe teren, cu eliminarea fundaşului, a unuibodyguard şi coechipier al lui Morales, care a sărit la agresor, scrie, luni,cotidianul La Razon.

"Ampasat balonul şi am primit o lovitură şi nu este prima oară", a declaratMorales, după meciul încheiat la egalitate, scor 4-4. Cu patru eliminări şipatru cartonaşe galbene.

Fundaşul,citat în La Razon, a dat asigurări că nu a avut nici cea mai mică intenţie dea-l agresa pe preşedinte.

Mediculpreşedintelui a declarat că Morales va trebui să ia o pauză de "trei-patruzile" şi să urmeze un tratament antiinflamator şi cu analgezice. Morales arămas luni la La Paz, deşi consacră de obicei această zi deplasărilor înprovincie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-06-30
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...