2019-01-22 21:54


VIDEO: Premiul lui Băsescu de la “Zece pentru România”, luat de o falsă verişoară!

 |  13:37
VIDEO: Premiul lui Băsescu de la “Zece pentru România”, luat de o falsă verişoară!

TraianBăsescu a fost premiat, miercuri seară, la gala "Zece pentruRomânia", distincţia fiind ridicată de o femeie care s-a prezentat a fiverişoara preşedintelui, însă consilierulprezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat că respectiva femeie nu este rudă cuşeful statului.

TraianBăsescu a câştigat trofeul "Zece pentru România" pe anul 2010, încadrul unei gale care a avut loc la Ateneul Român. Melania Medeleanu, care aprezentat evenimentul împreună cu Mihai Tatulici, a spus că distincţia i-a fostacordată lui Traian Băsescu în urma unei decizii a Colegiului editorial alRealitatea TV, "pentru curajul de a propune cele mai nepopulare măsuri dereformare ale statului român".

Şefulstatului nu a fost prezent la Gala "Zece pentru România" pentru a-şiridica trofeul, însă pe scenă a urcat o femeie care a spus că se numeşteDaniela Alexandra Zamfirescu şi este verişoara preşedintelui României."Sunt onorată să ridic acest premiu în numele verişorului meu, TraianBăsescu. În numele lui, vă mulţumesc enorm. Domnul Traian Băsescu are mareîncredere în viitorul României", a spus femeia. Daniela AlexandraZamfirescu a precizat că este absolventă de Conservator la Stat şi profesoarăde muzică.

Prezentatoriigalei s-au arătat miraţi că la eveniment a participat cineva din parteapreşedintelui Traian Băsescu, catalogând acest lucru ca fiind "opremieră". Şeful statului a mai fost premiat în cadrul ediţiilor trecuteale Galei "Zece pentru România", însă nu a fost prezent şi nu atrimis pe nimeni să ridice distincţiile.

Înschimb, consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat, după gala"Zece pentru România", că Daniela Alexandra Zamfirescu nu esteverişoara preşedintelui Traian Băsescu. "Preşedintele Traian Băsescu nu adelegat pe nimeni să ridice acest premiu. Preşedintele nu are nicio verişoară,profesoară de muzică. Mă surprinde faptul că organizatorii nu s-au gândit că,dacă şeful statului ar fi delegat pe cineva, ar fi anunţat", a declaratSebastian Lăzăroiu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

"Ştiţifoarte bine că preşedintele nu a mai participat de mult la gale şi nu a ridicatdecât în primul an, din câte îmi aduc aminte, acest premiu. Nu cred căpreşedintele a considerat că este necesar să fie prezent", a mai explicatSebastian Lăzăroiu.

Ela mai spus că incidentul i se pare "o farsă". "Mie îmi sună ca ofarsă. Nu vreau să acuz pe nimeni", a spus Lăzăroiu, precizând căincidentul cu verişoara ridică audienţa televiziunii Realitatea TV.

Pede altă parte, la finalul galei, Mihai Tatulici, prezentator al evenimentului,a declarat la Realitatea TV că a fost surprins când Daniela AlexandraZamfirescu a urcat pe scenă pentru a ridica trofeul acordat preşedinteluiBăsescu. El a mai spus că trofeul a fost ulterior recuperat.

Totodată,Tatulici a spus că incidentul nu a fost o înscenare. "Nu poate fi vorba denicio înscenare. Eu, personal, l-am sunat pe domnul Turcan (Valeriu Turcan,purtătorul de cuvânt al şefului statului, n.r.) pentru a-l anunţa că TraianBăsescu va primi un premiu. Nu am primit niciun răspuns. Nu mi s-a spus dacă vaveni cineva să ridice premiul", a explicat Tatulici.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-07
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...