2017-01-19 06:37

ULTIMA ORA


VIDEO: Primele declaraţii publice ale lui Strauss-Kahn !

 |  16:04
VIDEO: Primele declaraţii publice ale lui Strauss-Kahn !

Fostul director al FMI, Dominique Strauss-Kahn, a fost aspru criticat de o mare parte a presei franceze, după declaraţiile făcute duminică seara, în urma unui interviu televizat în prime-time de către canalul TF1.

Strauss-Kahn şi-a susţinut nevinovăţia prin faptul că presupusa sa victimă, camerista de origine guineeană, Nafissatou Diallo, a minţit de mai multe ori în timpul procesului. DSK nu a exclus nici posibilitatea unui complot care s-a ascuns în spatele procesului său, precizând că face toate afirmaţiile pe baza unui raport întocmit de procurorul cazului în care a fost implicat.

Avocatul din Franţa al cameriste agresate de fostul director al FMI, a precizat că acesta a realizat o „operaţiune de comunicare complet sub control” şi că l-a făcut pe procurorul american „să spună lucruri pe care nu le-a spus”. De asemenea, presa franceză a condamnat aproape la unison egoismul şi nesinceritatea lui Strauss-Kahn, pe care l-a acuzat că a fost totodată neconvingător şi ambiguu în explicarea faptelor de care a fost acuzat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image