2017-01-18 10:03

ULTIMA ORA


VIDEO: Traficul rutier de pe mai multe drumuri naţionale este blocat din cauza viscolului şi a zăpezii

 |  14:07
VIDEO: Traficul rutier de pe mai multe drumuri naţionale este blocat din cauza viscolului şi a zăpezii

Traficul rutier pe DN 2C Costeşti (judeţul Buzău) – Slobozia(judeţul Ialomiţa) a fost întrerupt, duminică dimineaţă, din cauza viscoluluişi a zăpezii, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Totdin cauza viscolului şi a zăpezii circulaţia rămâne închisă în judeţul Buzău peDN22 Râmnicu Sărat - Brăila şi în judeţul Vrancea pe DN23B Măicăneşti -Ciorăşti.

Deasemenea, sunt închise aproximativ 20 de drumuri judeţene.

DrumulNaţional 22 Râmnicu Sărat-Brăila a fost închis iniţial sâmbătă seară pentruautovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, iar în jurul orei 22.00 şoseaua afost blocată pentru toate tipurile de maşini.

Totîn judeţul Buzău, două autobuze cu călători şi patru autoturisme au rămasblocate, sâmbătă seară, din cauza zăpezii şi a viscolului puternic, pe DrumulJudeţean 102 H, între localităţile buzoiene Căldăruşanca şi Pitulicea, şi peDrumul Judeţean 214A, în localitatea Largu.

Dealtfel, circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii pe cele două autostrăzi şipe drumurile din Dolj, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Timiş,Caraş-Severin, Arad, Sibiu, Covasna, Harghita şi Mureş. În plus, din cauzacăderilor masive de zăpadă, şi în Bucureşti, primarii de sector au făcut noaptealbă pentru a coordona utilajele de deszăpezire.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image