2017-01-16 14:52

ULTIMA ORA


VIDEO: Un român de 11 ani a cucerit Italia

 |  09:26
VIDEO: Un român de 11 ani a cucerit Italia

Unul dintre cele mai mari concursuri de canto din Italia, "Ti lascio una canzone", a fost câștigat sâmbătă seară de Ştefan Atârgoviţoae, un român de numai 11 ani.

Pentru finală au fost selectate 10 piese, iar Ştefan Atârgoviţoae a interpretat piesa "Profeta non saro", a lui Demis Roussos.

Concursul a fost transmis de postul italian Rai Uno.

Ştefan Atârgoviţoae a câştigat în trecut concursul Sanremo Junior și nu este singurul copil din România care a încântat Italia. Premiul juriului la acelaşi concurs a fost câștigat de Mădălina Lefter, care apoi a semnat un contract cu postul TV Rai Uno.

Născut pe 30 decembrie 2000, la Iaşi, Ştefan-Cristian Atârgoviţoae este elev în clasa a V-a la Colegiul Naţional de Artă "Octav Băncilă" din Iaşi, specialitatea pian, şi absolvent al anului V de studiu la Şcoala Populară de Artă Iaşi.

În 2011, Atârgoviţoae a câştigat patru concursuri de canto: Sanremo Junior (Italia), Starlet (Odessa, Ucraina), Aşchiuţă şi Festivalul "Mărţişor Dorohoian". În plus, el a ocupat locul al doilea la Festivalul "Ursuleţul de Aur", potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-03-31

TAGURI: Ştefan_Atârgoviţoae, ItaliaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image