2017-01-19 19:32

ULTIMA ORA


Violată înainte de a fi căzut de la etajul pensiunii din Râşnov

 |  11:27
Violată înainte de a fi căzut de la etajul pensiunii din Râşnov

Polițiștii au reţinut un bărbat în vârstă de 28 de ani din Republica Moldova, suspectat că ar fi violat-o pe tânăra care a căzut, miercuri dimineaţă, de la etajul al doilea al unei pensiuni din localitatea Râşnov.

Acuzatul făcea parte din grupul de tineri din Republica Moldova care s-au cazat la Pensiunea "Tudor" din Râşnov unde urmau să îşi petreacă Crăciunul pe rit vechi, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, Liviu Naghi.

Polițiștii au descoperit, în urma anchetei, că acesta ar fi violat-o pe Domnica Novac, în vârstă de 20 de ani, deși nu au precizat dacă tânăra a fost împinsă de la etajul pensiunii sau dacă s-a aruncat.

După ce a căzut de la etajul al doilea al pensiunii, fiind găsită pe pavajul din faţa imobilului, aproape dezbrăcată şi inconştientă, tânăra a ajuns, miercuri, în stare gravă la Secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Braşov

Tinerii au petrecut toată seara până spre dimineaţă, iar în camera fetei s-au găsit mai multe sticle de alcool. Aceasta venise la Râşnov să-şi petreacă Crăciunul pe rit vechi cu un grup de 20 de prieteni din Moldova, majoritatea studenţi la Chişinău.

Polițiști au demarat o anchetă pentru a afla dacă fata s-a dezechilibrat şi a căzut de la etaj, dacă a fost împinsă de cineva sau dacă a încercat să se sinucidă. În acest moment, tânăra se află internată la Spitalul Judeţean Braşov, cu şanse mici de supravieţuire, potrivit medicilor, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Râşnov, pensiune, violatăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image