2016-12-09 00:22

ULTIMA ORA


Violențe între jandarmi și protestatarii din Piaţa Universităţii

 |  07:10
Violențe între jandarmi și protestatarii din Piaţa Universităţii

Jandarmii au eliberat carosabilul de lângă Universitate, joi seara, în jurul orelor 23,00, în urma unor ciocniri cu protestatarii.

În momentul în care forțele de ordine au încercat să-i disperseze pe manifestanții din Piaţa Universităţii, aceștia au blocat cu garduri carosabilul.

Patru cordoane de jandarmi au fost organizate, la Intercontinental şi la sensul giratoriu cu Bd Elisabeta, iar protestatarii au fost prinşi între acestea. Alte forțe ale jandarmeriei au fost masate în zona dinspre Intercontinental spre str. Câmpineanu. În Piaţă au rămas doar câteva grupuri răzleţe de oameni după ce forțele de ordine au apărat carosabilul şi au repus gardurile la locul lor, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: violențe, jandarmi, protestatari, Piața_UniversitățiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Jandarmii au voie să folosească tranchilizante împotriva animalelor Jandarmii vor putea folosi arme cu tranchilizante pentru îndepărtarea sau imobilizarea animalelor... 25 Noi 2016 | (0)
Violențe grave între migranți în centrul Bagdadului O persoană a murit și alte două au fost grav rănite în urma unei încăierări între grupuri... 21 Noi 2016 | (1)