2018-12-15 11:37


Violenţe la meciul Petrolul – Steaua

 |  09:03
Violenţe la meciul Petrolul – Steaua

Datorită mai multor incidente ce au avut loc în prima repriză, declanşate în urma intrării pe teren a unui suporter al echipei gazdă, meciul Petrolul Ploieşti - Steaua, din etapa a XII-a a Ligii I, a fost suspendat, duminică seară.

Ca urmare a incidentelor care au avut loc atât pe terenul de joc cât şi în tribune, arbitrul nu a fluierat sfârşitul primei reprize nici în minutul 45+7.

Violenţe la meciul Petrolul – Steaua
zoom

Suporterii echipei Petrolul au aruncat mai multe torţe din peluză, după întreruperea partidei cauzată de intrarea pe teren a unui suporter care l-a lovit cu pumnul în figură pe fundaşul stelist George Galamaz.

După lovirea lui Galamaz, sârbul Novak Martinovici a fost cel care l-a oprit pe suporterul ploieştean. Ulterior, mai mulţi jucători stelişti s-au năpustit asupra agresorului lovindu-l cu picioarele când acesta se afla la pământ.

Având sânge pe urechea dreaptă după incident, jucătorul lovit a fost preluat de o ambulanţă.

Acesta a fost diagnosticat cu o fractură de os zigomatic după un prim consult şi a fost transportat la Spitalul Militar din Bucureşti pentru investigaţii suplimentare.

"Diagnosticul este un traumatism craniocerebral prin agresiune. Se exclude din fericire fractura osului zigomatic. El va rămâne internat pentru investigaţii suplimentare. Există în continuare suspiciunea unei fisuri a timpanului drept. Mâine vom afla mai multe despre acest diagnostic. Toate investigaţiile de până acum exclud varianta unei operaţii. Este doar tumefacţie, osul este integru şi se exclude orice hematom intercranian. Trebuie să finalizăm toate investigaţiile, dar din punct de vedere sportiv vorbim de o pauză de cel puţin o săptămână. George Galamaz este însă în afara oricărui pericol, iar acum nu mai este nici în stare de şoc", a declarat medicul echipei Steaua, Radu Paligora, potrivit Mediafax.

De asemenea, medicul a precizat că portarul Ciprian Tătăruşanu, lovit de o torţă, se simte bine. "Tătăruşanu pe moment din cauza şocului a avut un mic disconfort. Are şi o plagă din cauza unei arsuri în zona dorsală, dar acum e bine", a explicat acesta.

Enache Ştefan Dragoş, agresorul care a intrat pe teren fost reţinut de poliţie și s-a ales cu dosar penal.

"Din cauza violenţelor care au avut loc pe stadion la partida Petrolul - Steaua, s-a luat decizia suspendării jocului. Jandarmeria a luat următoarele măsuri: pentru persoana care a intrat pe suprafaţa de joc s-a luat măsura întocmirii dosarului penal pentru lovire, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, dosarul urmând să fie înaintat Parchetului Ploieşti. De asemenea s-a luat măsura sancţionării organizatorului cu amendă de la 5.000 la 50.000 de lei şi s-a luat măsura sancţionării firmei de pază pentru nerespectarea planului de acţiune cu o amendă cuprinsă între 1.000 şi 5.000 de lei. ", a declarat, duminică seară, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Ploieşti, Adrian Oancea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-03-16

TAGURI: Steaua, Petrolul, violențe
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...