2017-01-19 13:25

ULTIMA ORA


Violonistul Edvin Marton, la spitalul Floreasca

 |  11:48
Violonistul Edvin Marton, la spitalul Floreasca

Edvin Marton a ajuns, marţi seară, la Spitalul Floreasca din București, după ce a alunecat şi s-a lovit la ceafă. În urma investigaţilor, medicii au constatat că nu are traumatisme.

Violonistul, care va cânta, la Bucureşti, pe 21 şi 22 decembrie, în cadrul Galei "Crăciun Vienez" de la Sala Palatului, este în prezent internat la clinica Biomedica. În condițiile în care acesta a acuzat dureri la nivelul cefei, medicii i-au recomandat efectuarea unei investigaţii RMN care i se va face la Spitalul Floreasca, miercuri la prânz.

Edvin Marton a ajuns marţi seară la unitatea sanitară, după ce a alunecat şi s-a lovit la ceafă, potrivit medicului Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca. După investigaţii medicale de urgenţă, printre care şi o radiografie, medicii au constatat că rezultatele sunt bune și violonistul a părăsit spitalul.

"Grija lui cea mare a fost însă să nu-şi strice în cădere vioara Stradivarius şi mai puţin eventualele posibile traumatisme pe care le-ar fi suferit în cădere", a explicat Opriţa, potrivit Mediafax.

După cele două spectacole din România, Edvin Marton îşi va continua turneul în Rusia și China. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-24

TAGURI: Edvin_Marton, Floreasca,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image