2017-01-17 23:27

ULTIMA ORA


Vremea a lăsat fără curent circa 100 de localităţi din Giurgiu

 |  14:07
Vremea a lăsat fără curent circa 100 de localităţi din Giurgiu

Fenomenele meteorologice, ploaie şi vânt cu aspect de vijelie, care în rafale a atins 21 de metri pe secundă, au afectat 522 de posturi de transformare şi 34 de linii de alimentare cu energie electrică, lăsând fără curent un număr de 98 de localităţi din judeţul Giurgiu.

'Conform datelor furnizate de Electrica Muntenia Sud - Unitatea teritorială de reţele Giurgiu sunt 98 de localităţi fără energie electrică şi sunt afectate 522 posturi de transformare, 28 de linii integral şi 6 linii afectate parţial', a afirmat sâmbătă purtătorul de cuvânt a ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc.

În noaptea de vineri spre duminică s-au înregistrat nouă căderi de copaci, iar în localitatea Milcovăţu, pe DN 61, se circulă pe un singur sens pentru că se lucrează la deblocarea drumului.

Un stâlp şi un copac au căzut în zona unui supermarket din centrul în municipiul Giurgiu, iar două gospodării au fost inundate acţionându-se cu motopompe. În localităţile Floreşti, Stoeneşti, Milcovăţu, Toporu, Hereşti, Letca Nouă, Călugăreni, Oinacu şi în municipiul Giurgiu au fost înregistrate cele mai multe căderi de copaci.

Echipe specializate acţionează pentru remedierea acestor situaţii, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-25

TAGURI: meteorologic, Giurgiu, curentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image