2016-12-07 22:28

ULTIMA ORA


Vărul lui Lucian Bute, în comă după ce a fost bătut de zece persoane

 |  13:56
Vărul lui Lucian Bute, în comă după ce a fost bătut de zece persoane

Un tânăr, văr al lui Lucian Bute, a fost bătut duminică dimineaţă, de mai multe persoane, în faţa discotecii din localitatea gălăţeană Pechea, el ajungând la spital în stare foarte gravă, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa.

Medicul coordonator al SMURD Galaţi, dr. Angel Trifan, a declarat că tânărul, Gelu Bute, în varstă de 23 de ani, a fost dus la Spitalul Judeţean Galaţi în jurul orei 4.40.

"Tânărul, care fusese agresat, avea o plagă pareto-occipitală, era sub influenţa alcoolului şi era foarte agitat", a afirmat medicul coordonator al SMURD Galaţi, precizând că tânărul a fost internat în Secţia de Neurochirurgie.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi, Nicolae Bacalbaşa, a declarat că tânărul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de zece persoane, iar în prezent este în stare gravă şi urmează fie operat, informează Mediafax.

"Pacientul este în stare comatoasă. Din câte am înţeles, agresiunea s-a întâmplat spre dimineaţă. Patru tineri, printre care şi vărul lui Lucian Bute, se întorceau de la discotecă. Au fost atacaţi de un grup de alţi zece. Trei dintre dintre cei patru tineri au fugit şi l-au lăsat singur pe vărul boxerului în faţa acestui grup", a declarat dr. Nicolae Bacalbaşa.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, Cristina Tatulici, a confirmat faptul că tânărul aflat în stare gravă a fost victima unei agresiuni, spunând că Poliţia a declanşat o anchetă în acest caz. În plus, se aşteaptă examinarea medico-legală pentru încadrarea juridică a faptei.

Incidentul în urma căruia a fost rănit Gelu Bute a avut loc în faţa unei discoteci din localitatea gălăţeană Pechea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-09-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image