2017-01-17 11:23

ULTIMA ORA


Windows 8 a fost prezentat oficial

 |  17:36
Windows 8 a fost prezentat oficial

Windows 8 este primul sistem de operare Microsoft creat să unească lumea PC-urilor cu cea a tabletelor, oferind utilizatorilor o experienţă interactivă şi plăcută, indiferent dacă se află în faţa tastaturii unui PC complet utilat, sau folosesc ecranul tactil al unei tablete.

Windows 8 este primul sistem de operare Microsoft creat să unească lumea PC-urilor cu cea a tabletelor, oferind utilizatorilor o experienţă interactivă şi plăcută, indiferent dacă se află în faţa tastaturii unui PC complet utilat, sau folosesc ecranul tactil al unei tablete, informează Mediafax.

Pentru a împăca în egală măsură ambele categorii de dispozitive, Windows 8 adoptă un sistem cu două interfeţe distincte, una pentru PC-uri şi sisteme laptop şi o interfaţă special creată ecrane tactile.

Cei care preferă interfaţa clasică pentru PC, sunt întâmpinaţi cu un Windows Explorer asemănător celui din Windows 7, dar modificat pentru mai multă eficienţă în desfăşurarea operaţiilor uzuale şi optimizat pentru o mai bună compatibilitate cu ecrane tactile. Pentru scopul propus, interfaţa Windows Explorer a fost utilată cu o colecţie generoasă de icon-uri cu diferite dimensiuni, menită să faciliteze îndeplinirea operaţiilor comune, cum ar fi mutarea unor fişiere, folosind interfaţa touchscreen şi nu neapărat tastatura şi mouse-ul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image