2018-12-10 16:01


Windows 8, lansat în ultima versiune test

 |  09:14
Windows 8, lansat în ultima versiune test

Versiunea test definitivă a sistemului de operare Windows 8, adaptat atât pentru computerele de tip desktop cât şi pentru tabletele informatice, a fost lansată joi de către Microsoft. Apărută în luna februarie a acestui an, precedenta versiune test a înregistrat peste un milion de descărcări.

'Suntem încântaţi că am ajuns la această etapă odată cu publicarea versiunii Windows 8 Release Preview', a afirmat Steven Sinofsky, directorul Microsoft responsabil pentru Windows.

Sistemul de operare Windows 8 va permite internauţilor să stocheze şi să transmită documente online graţie serviciului SkyDrive, în mod similar cu serviciile de 'cloud' ale Apple şi Google. Ultimă versiune test a Windows 8 este disponibilă în 14 limbi şi se poate descărca de pe pagina de Internet preview.windows.com.

Deşi Microsoft nu a anunţat deocamdată când va începe comercializarea Windows 8, majoritatea analiştilor cred că în septembrie sau octombrie noul sistem de operare va fi disponibil.

Totodată, Microsoft va demara zilele următoare o campanie promoţională potrivit căreia cei care vor cumpărat un computer care utilizează Windows 7 în perioada 2 iunie 2012 -31 ianuarie 2013, vor putea face trecerea la Windows 8 Pro pentru suma de 14,99 dolari, atunci când noul software va fi disponibil, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-06-20

TAGURI: Windows 8, Microsoft, test
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...