2018-12-18 23:54


Zece poliţişti sunt cercetaţi în cazul Deta

 |  15:03
Zece poliţişti sunt cercetaţi în cazul Deta

Trei ofiţeri şi şapte subofiţeri sunt cercetaţi prealabil în cazul Deta. Conform declaraţiilor şefului Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa poliţiştii au acţionat conform procedurilor. Cercetarea prealabilă vizează măsurile care trebuiau luate pentru preîntâmpinarea evenimentului de la Deta.

Fiul cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, principalul suspect în cazul agresiunii produse pe o terasă din oraş în urma căruia trei persoane au ajuns la spital, a fost audiat luni, timp de aproape două ore, de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Bogdan Roman nu a făcut nicio declaraţie presei la ieşirea din sediul Palatului de Justiţie. El a fost dus înapoi în arestul IPJ Timiş.

Suspectul a fost prins de poliţişti vineri, în zona Pieţei Unirii din Timişoara, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare în lipsă şi a fost dat în urmărire generală şi consemn la frontieră la începutul săptămânii trecute. Poliţiştii susţin că fugarul a fost prins cu intervenţia serviciilor speciale, însă avocata inculpatului susţine că Bogdan Roman s-a predat. "S-a predat. Am un document oficial emis de către poliţie în care se menţionează negru pe alb că la solicitarea lui s-a mers, a fost identificat", a afirmat avocata Camelia Ţăranu. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a precizat, însă, că, din punct de vedere juridic, dacă Bogdan Roman s-ar fi predat poliţiştilor, ar fi trebuit sã se prezinte la sediul Poliţiei Timiş sau la orice altă secţie de Poliţie însoţit de avocat.

Trei tineri au ajuns la spital, înjunghiaţi, săptămâna trecută, în urma unei altercaţii în care au fost implicaţi şi fiii primarului din Deta. Judecătoria Deta a decis, în urmă cu o săptămână, să emită mandate de arestare pentru patru persoane, printre care şi fiul cel mic al primarului din localitate, precum şi un mandat de arestare în lipsă, pentru fiul cel mare al edilului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639255-12-02
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...