2019-02-21 01:44


Zeci de accidente şi tamponări în Bucureşti din cauza ninsorii

 |  12:22
Zeci de accidente şi tamponări în Bucureşti din cauza ninsorii

Treisprezece accidenterutiere, soldate cu trei răniţi grav şi 86 de tamponări au avut loc, înultimele 24 de ore în Capitală, în multe zone din oraş traficul fiind îngreunatdin cauza ninsorii, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt alBrigăzii Rutiere Bucureşti, Ioana Stancu.

Pelângă cele trei persoane rănite grav au fost şi 11 răniţi uşor, a mai spus,vineri dimineaţă, Ioana Stancu, precizând că în Bucureşti se petrec, în medie,17-18 accidente cu victime, astfel că cifrele sunt chiar sub aşteptări.

În ceea ce priveştetamponările, media este de 80-100 pe zi, şi acestea încadrându-se în limitenormale.

La ora transmiteriiacestei ştiri se circulă cu dificultate, din cauza ninsorii, pe Calea 13Septembrie, Bulevardul Iuliu Maniu, Bulevadrul Carol, Şoseaua Ştefan cel Mare,Şoseaua Mihai Bravu, Barbu Văcărescu şi Şoseaua Colentina.

De asemenea, IoanaStancu a precizat că sunt probleme pe marile bulevarde şi în zona centrală aCapitalei.

În plus, există patrusemafoare defecte, respectiv la intersecţiile Pache Protopopescu-Strada Traian,Pache Protopopescu-Strada Mătăsari, Bulevardul Ion Mihalache-Nicolae Titulescuşi Nicolae Grigorescu-Constantin Brâncuşi.

Pentru a monitorizasituaţia din trafic şi pentru a fluidiza circulaţia, Brigaza de Poliţie RutierăBucureşti a suplimentat numărul de poliţişti din stradă, a mai precizat IoanaStancu.

"În perioada13-24 decembrie, beneficiem de sprijinul a 80 de cadre de poliţie rutieră, dela serviciile teritoriale de poliţie rutieră din ţară, care vor acţionaîmpreună cu noi în punctele nevralgice, respectiv zona pieţelor, aintersecţiilor mari, unde sunt de obicei probleme", a spus purtătorul decuvânt.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...