2016-12-04 12:27

ULTIMA ORA


Zeci de administratori urmăriţi penal în Mehedinţi

 |  09:08
Zeci de administratori urmăriţi penal în Mehedinţi

Prefectul judeţului Mehedinţi, Ion Mîţu, a declarat, marți, că un număr de 26 de administratori şi preşedinţi de asociaţii de locatari sunt urmăriţi penal, fiind acuzați pentru delapidare şi abuz în serviciu.

Prefectul judeţului Mehedinţi a explicat că administratorii au delapidat suma de 1,5 milioane de lei, banii respectivi reprezentând contravaloarea serviciilor şi utilităţilor achitate de cetăţeni. 'Alţi peste 10 administratori sunt verificaţi de poliţişti pentru delapidare şi abuz în serviciu. După finalizarea cercetărilor vor fi deferiţi justiţiei', a declarat prefectul. Fiindcă pe numele celor care au utilizat ilegal, în scopuri personale, banii cetăţenilor nu există bunuri sau alte valori materiale, nu se pot lua măsuri asiguratorii de sechestru pentru recuperarea prejudiciilor, potrivit inspectorului adjunct al Inspectoratului Poliţiei Judeţului Mehedinţi, Alexandru Stoica, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-12

TAGURI: Mehedinți, administratori, penalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Administratorii de drumuri, amendați cu peste 30.000 de lei Mai mulți administratori de drumuri au fost amendați de către Inspectoratul General al Poliției... 16 Noi 2016 | (0)
Grav accident pe DN 6, în judeţul Mehedinţi. Trei persoane au murit Un grav accident de circulaţie s-a produs duminică dimineaţa, pe DN 6, în judeţul Mehedinţi,... 20 Noi 2016 | (0)