2019-01-20 19:31


Zeci de mii de iranieni au protestat la Paris

 |  08:38
Zeci de mii de iranieni au protestat la Paris

Mii de autobuze au adus, duminică, într-o suburbie a Parisului, manifestanţi iranieni din toată Europa pentru a protesta în sprijinul schimbărilor politice necesare în Republica Islamică. Scopul evenimentului a fost de a îndemna comunitatea internaţională să participe activ la o schimbare de regim în Iran.

În cadrul acestei acţiuni de protest, printre personalităţile cunoscute au fost remarcată şi Ingrid Betancourt, o politiciană columbiană, care timp de şase ani s-a aflat în captivitatea Forţelor armate revoluţionare din Columbia (FARC), dar şi fostul primar al New York-ului, Rudolph Giuliani, care consideră că o schimbare de regim în Iran va conduce ţara spre progres.

'Regimul actual ne induce pe toţi în eroare, ne minte, ascunde adevărul şi face tot posibilul pentru a continua fără probleme dezvoltarea programului său nuclear. Actuala putere de guvernământ de la Teheran constituie o ameninţare nu numai la adresa regiunii, ci a întregii lumi, de aceea pentru o instaurare a liniştii este nevoie de o schimbare de regim', a afirmat Giuliani.

Fostul primar al New York-ului a subliniat că iranienii se vor putea bucura de toate drepturile lor numai atunci când regimul actual va pica, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-25

TAGURI: Paris, Iran, protest
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...