2018-12-16 06:03


Zeci de percheziţii în judeţele Vâlcea şi Olt

 |  10:02
Zeci de percheziţii în judeţele Vâlcea şi Olt

Un număr de 25 de percheziţii domiciliare au fost efectuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea în judeţele Vâlcea şi Olt. Bijuterii contrafăcute (tip ghiul şi verighetă), imitaţie aur, destinate comercializării, precum şi 5.000 de ţigarete, diferite mărci, provenite din activităţile de contrabandă, au fost descoperite de poliţiştii vâlceni.

'La finalizarea percheziţiilor au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea peste 30 de persoane care au fost audiate, iar în urma acestor activităţi a fost pusă în mişcare acţiunea penală faţă de D. Cristian, M. Romică şi Marin S., toţi din municipiul Drăgăşani, I. Marian, din municipiul Bucureşti şi D. Ştefan, din comuna Verguleasa, judeţul Olt, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă continuată. În baza probatoriului administrat, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus măsura reţinerii lui D. Ştefan pentru 24 ore, iar ulterior acesta a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, propunere ce a fost admisă şi s-a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 29 de zile', a declarat Alina Teodorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Poliţişti au stabilit că prin fapta de contrabandă s-a produs, până în prezent, un prejudiciu de peste 350.000 lei.

Măsura arestării preventive pentru 29 zile faţă de M. Corneliu, M. Mădălin şi C. Nelu, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere de produse accizabile în afara antrepozitelor fiscale şi contrabandă în formă continuată, a fost dispusă în urmă cu două săptămâni.

Pentru stabilirea prejudiciului produs prin activităţile infracţionale desfăşurate de aceste persoane, identificarea tuturor celor implicaţi în aceste activităţi şi tragerea la răspundere penală a acestora autorităţile continuă cercetările, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-28

TAGURI: contrabandă, percheziţie, Vâlcea, Olt
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...