2017-01-22 14:17

ULTIMA ORA


Ziar cubanez: Starea de sănătate a lui Hugo Chavez este critică

 |  16:32

Preşedintelevenezuelan, Hugo Chavez, care a suferit o intervenţie chirurgicală în Cuba îndata de 10 iunie, se află "în stare critică", a anunţat, sâmbătă,cotidianul de limbă spaniolă El Nuevo Herald, însă autorităţile de la Caracasau dezminţit ferm informaţia.

Chavez"se află în stare critică" şi "complicată", a precizatcotidianul care apare la Miami,citând surse din cadrul serviciilor de informaţii americane.

"Dreaptanaţională şi internaţională e înnebunită (...) vorbind chiar despre moarteapreşedintelui", a replicat vicepreşedintele venezuelan Elias Jaua."Chavez va fi cu noi mult timp", a adăugat el.

"PreşedinteleChavez se reface după operaţie. Aşa că duşmanii să înceteze să maiviseze", a scris, la rândul său, secretarul de stat pentru Europa, TemirPorras, într-un mesaj publicat în contul său de Twitter.

Chavez,în vârstă de 56 de ani, a fost operat de urgenţă la Havana, din cauza unui abces peritoneal.

Absenţainformaţiilor oficiale şi lipsa intervenţiilor publice ale lui Chavez, îngeneral omniprezent în media, au alimentat zvonurile privind starea sa desănătate.

Elşi-a reluat vineri activitatea pe Twitter, întreruptă în 4 iunie, transmiţândfelicitări militarilor venezuelani cu ocazia zilei forţelor armate, însă nu afăcut nici o precizare în legătură cu starea sa de sănătate sau eventualeplanuri de a reveni în ţară. Un alt mesaj, publicat sâmbătă, anunţa o vizită afiicei sale şi a celor trei nepoţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image