2017-01-23 04:45


Zona de vest a Bucureștiului ar putea rămâne fără enegie electrică

 |  08:38
Zona de vest a Bucureștiului ar putea rămâne fără enegie electrică

Enel Distribuţie Muntenia a anunțat că, în urma distrugerii a două cabluri din galeria subterană edilitară 13 Septembrie, cartierele Militari, Drumul Taberei, zonele Cotroceni, Panduri şi zona centrală ar putea rămâne fără energie electrică. De asemenea, Enel a informat MAI pentru a iniția o anchetă.

"În data de 20 decembrie 2011, la ora 19.48 staţia de transformare 110/20 kV Răzoare a rămas nealimentată cu energie electrică, afectând consumatorul AFI PALACE timp de 27 minute. Acest lucru s-a produs datorită pătrunderii persoanelor neautorizate în galeria subterană edilitară 13 Septembrie şi a distrugerii a doua cabluri aferente LES 110 kV Filaret - Răzoare ", se precizează într-un comunicat al Enel Distribuţie Muntenia.

Astfel, cele două linii electrice de 110 kV au devenit indisponibile, fiind posibilă apariţia unor avarii care ar putea afecta alimentarea cu energie electrică în zona de vest a Capitalei. Totodată, Enel avertizează că timpul de remediere a celor două linii va fi mai mare.

În asemenea condiții a fost declarată stare de alertă în zonele afectate de acest incident, mai precis cartierul Militari, cartierul Drumul Taberei, zona Cotroceni, zona Panduri şi parţial zona centrală.

Enel Distribuţie Muntenia va trimite echipe de intervenţie pentru a lucra în următoarele zile la repararea cablurilor afectate. De asemenea, compania avertizat Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI) pentru inițierea unei anchete, pagubele iniţiale şi costurile de reparaţie fiind estimate la 600.000 de lei, informează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-04-04

TAGURI: București, Enel, energieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image