2019-12-14 04:55

Artiştii, alături de luptători la Superkombat World Grand Prix Constanţa

 |  18:20
Artiştii, alături de luptători la Superkombat World Grand Prix Constanţa

Ascensiunea pe care Superkombat a avut-o în ultimii ani, mai ales la nivel internaţional, nu a stârnit doar interesul unor oameni de afaceri în jurul fenomenului. Artiştii au devenit parte din spectacolul grandios pus în scenă de promoţia condusă de Eduard Irimia, iar un bun exemplu va fi dat sâmbătă, la Constanţa, acolo unde Matteo şi F. Charm îi vor deschide drumul spre ring „Gladiatorului” Cristian Ristea cu o melodie pe care o vor lansa atunci în premieră, „Ori la bal, ori la spital”.

Artiştii, alături de luptători la Superkombat World Grand Prix Constanţa
zoom

„Deşi am mai multe concerte de onorat, mi-am făcut programul în aşa fel încât să ajung la gala Superkombat de la Constanţa, unde vom cânta noua piesă «Ori la bal, ori la spital». Sunt convins că o să-i purtăm noroc lui Ristea şi că de acolo vom merge împreună la bal, să ne distrăm”, a spus Matteo cu o zi înainte ca Ristea să participe din postura de singurul reprezentant al României în turneul piramidal al circuitului mondial. Colegul lui Matteo, F. Charm, cunoscut mai ales pentru hitul „30 de grade”, a devenit deja un fan Superkombat, intrând chiar la antrenament alături de colosul Benjamin Adegbuyi. „Sincer, mă simt onorat să iau parte la acest eveniment. Am pregătit o piesă specială cu această ocazie şi sunt ferm convins că-i va aduce noroc Gladiatorului român”, a spus şi Bogdan Vlăsceanu, pe numele său real. Cei doi nu vor fi singurii artişti care vor întreţine atmosfera la cel de-al treilea World Grand Prix al anului 2014, Rolla Sparks, dar şi Marcko urmând să cânte în pauzele dintre meciuri. De altfel, e deja cunoscut faptul că Andrei Stoica, actualul campion mondial Superkombat, este însoţit la fiecare meci al său de Lu-k şi Nosferatu, care i-au compus o melodie ce îi poartă numele. Nu este prima oară când galele sunt animate de artişti cunoscuţi, în trecut, inclusiv o soprană din China, Li Li, cunoscută pentru dueturile sale cu Andrea Bocelli, interpretând două piese în cadrul finalei din 2013, de la Galaţi.

Maeştri de ceremonii internaţionali

Artiştii, alături de luptători la Superkombat World Grand Prix Constanţa
zoom

Australianul Samuel L. Gazis şi congolezul Mike Diamondz vor face echipă, urmând să fie crainici de ring la gala transmisă în direct la nivel internaţional în aproape 90 de ţări. Dacă simpaticul Gazis este deja un cunoscut al fenomenului, făcându-şi debutul în Superkombat în 2013, în schimb, Diamondz, unul dintre cei mai apreciaţi MC din România, se află în premieră în faţa unui astfel de eveniment. „Eu urmăresc Superkombat încă de pe vremea când se numea Local Kombat. A luat o amploare care pe mine m-a convins să îmi depun CV-ul pentru a deveni crainic de ring. E totul pentru mine”, a spus Mike Diamondz, pe numele real Ntumba K. Michael Richie. Ca şi MC, Mike Diamondz a lucrat cu artişti consacraţi ca John Creamer, Angel Anx, Djuma Soundsystem, Noir, Daley Paley, Patrick La Funk, Dj Exacta, Martijn Tel Velden, Mark Wilkinson, Trophy Twins, King Unique şi Tom Novy. În 2007, Mike Diamondz  a deschis  Liberty Parade împreună cu Robbie Rivera şi Brian Cross.

Locaţie exclusivistă din Mamaia pentru cântarul oficial

Cei 14 luptători Superkombat care vor urca sâmbătă, în ring, la Sala Sporturilor din Constanţa, se vor confrunta pentru prima dată vineri după-amiază, la PuroBeach din nordul staţiunii Mamaia, acolo unde sunt programate cântarul oficial şi conferinţa de presă. Sportivii sosiţi din 8 ţări la malul Mării Negre vor avea primele lupte, duelul psihologic cu adversarii, dar şi împotriva kilogramelor, majoritatea dintre ei fiind nevoiţi să facă slăbire pentru a intra în categorie.

Evenimentul de vineri, transmis în direct la nivel naţional, este programat pentru ora 17.00 la locaţia exclusivistă din Mamaia, PuroBeach, campionii urmând să împartă şi mai multe invitaţii fanilor sosiţi pentru a asista la cântarul oficial. Cu o oră mai devreme, la invitaţia Asociaţiei Litoral – Delta Dunării, vedetele Superkombat vor face un tur al staţiunii Mamaia cu telegondola. „Chiar dacă se anunţă vreme urâtă, locaţia este acoperită şi nu vom avea probleme cu ploaia. Cu siguranţă fanii vor dori să-i vadă pe luptători înaintea galei, iar cântarul este o şansă mare de a putea fi aproape de ei”, a declarat Eduard Irimia, preşedintele Superkombat, care a adăugat că, printre invitaţii speciali, se va număra şi Cătălin Moroşanu.

Superkombat World Grand Prix III – Constanta, 21 iunie – program complet:

1. Super Fight – Categoria semigrea (-81 kg)

Daniel Lazăr (România) vs Ciprian Şchiopu (România)

2. Semifinala 1 – Turneu categoria cruiser (-92 kg)

Michael Terrill (Marea Britanie) vs Patrick Van Rees (Olanda)

3. Semifinala 2 – Turneu categoria cruiser (-92 kg)

Moises Baute (Spania) vs Cristian Ristea (România)

4. Super fight – Categoria grea (+96 kg)

Shota Dolidze (Georgia) vs Dorin Robert (România)

5. Super Fight – Categoria uşoară (-63.5 kg)

Cristian Spetcu (România) vs Paul Jansen (Olanda)

6. Super Fight – Categoria grea (+96 kg)

D’Angelo Marshall (Curacao) vs Thomas Vaneste (Belgia)

7. Titlul mondial Superkombat – categoria super cruiser (-95 kg)

Ali Cenik (Turcia) vs Andrei Stoica (România)

8. Finala – turneu categoria cruiser (-92 kg)

Câştigătorul Semifinalei 1 vs Câştigătorul Semifinalei 2

BILETELE COSTĂ DOAR 30 DE LEI

Al treilea World Grand Prix al anului programat pentru 21 iunie, de la ora 22.00, va fi transmis în direct în România de televiziunea sport.ro, iar un bilet pentru gală va costa doar 30 de lei. Biletele pot fi achiziţionate de la Sala Sporturilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-20

Mai multe imagini:
Artiştii, alături de luptători la Superkombat World Grand Prix Constanţa
zoom
Artiştii, alături de luptători la Superkombat World Grand Prix Constanţa
zoom
Artiştii, alături de luptători la Superkombat World Grand Prix Constanţa
zoom

Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE