2020-08-10 22:06

Cătălin Moroşanu se bate cu Maurice “Gorila” Jackson la Superkombat Torino

 |  18:20
Cătălin Moroşanu se bate cu Maurice “Gorila” Jackson la Superkombat Torino

Florentin Dincă

“Moartea din Carpaţi” Cătălin Moroșanu se va bate cu americanul Maurice "Gorila" Jackson în gala de pe 12 decembrie de la Torino, care va încheia ediția din acest an a circuitului Superkombat.

Americanul, campion la taekwondo, înalt de 2,06 metri și greu de 125 de kilograme, este cunoscut pentru aparițiile în cușca din Bellator, acolo unde și-a învins ultimul adversar în mai puțin de un minut, iar în kickboxing a adunat 31 de victorii, dintre care 23 prin KO.

"I se spune Gorila? Păi cred că nu a știut că eu sunt Regele Junglei. Îi promit o bătaie de nu va ști cum îl mai cheamă. O să simtă pe pielea lui pălitura moldovenească. O să mă răzbun pe el pentru că meciul cu Badr Hari s-a anulat odată cu condamnarea marocanului", a spus Moroșanu, care a câștigat ultimele sale patru meciuri, printre care și cele cu uriașul Colin George și cu polonezul Tomasz Czerwinski.

Circuitul Superkombat își va încheia sezonul 2015 cu o ediție specială în cea mai mare sală din Italia, Pala Alpitour din Torino, pe 12 decembrie, într-un eveniment special dedicat Diasporei, în care vor mai lupta Raul Cătinaș, Bogdan Stoica, Ion Pascu, Amansio Paraschiv, Alexandru Negrea, Cristiana Stancu, Lucian Danilencu și Bogdan Năstase. În premieră, evenimentul va găzdui și patru de meciuri de MMA, printre care debutul lui Raul Cătinaș pe aceste reguli și prima apariție a celui mai bun luptător român, Ion Pascu, în circuit. Biletele sunt disponibile pe site-ul piemonteticket.it, dar și în magazinele românești din regiunea Piemont.

 

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-25Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE