2020-08-10 23:10

Dezamăgirea din gala de la Torino îi oferă şansa răzbunării lui Cătălin Moroşanu, alias “Moartea din Carpaţi”

 |  19:06
Dezamăgirea din gala de la Torino îi oferă şansa răzbunării lui Cătălin Moroşanu, alias “Moartea din Carpaţi”

Superkombat va intra din 2016 pe piaţa americană, iar Cătălin Moroşanu va fi unul dintre sportivii care îi vor testa pe cei care vor să prindă un contract cu promoţia condusă de Eduard Irimia. Primele selecţii ar urma să aibă loc chiar de luna viitoare, urmând să facă parte dintr-un reality show distribuit în toată lumea.

După ce Maurice Jackson nu ştia cum să scape din ring în confruntarea de la Torino, Moroşanu le dă din nou fiori americanilor. Irimia a anunţat că ieşeanul va fi unul dintre cei care vor fi prezenţi peste Ocean începând cu ianuarie 2016. “Într-un fel îmi pare bine că s-a întâmplat asta pentru că ne pune în gardă înainte de a intra pe piaţa din America. Împreună cu partenerii locali vom merge acolo pentru a căuta sportive noi. Jackson nu trebuie să fie imaginea kickboxului american”, a precizat Eduard Irimia. Până în primăvară, ar urma să aibă loc doar evenimente de calificare, iar pe 26 martie s-ar putea desfăşura un prim World Grand Prix al circuitului Superkombat, transmis în direct în peste 100 de ţări.

Jackson, suspendat pe viaţă

Imediat după gala de la Torino, Eduard Irimia a anunţat că americanul Maurice Jackson a fost suspendat pe viaţă din Superkombat  pentru atitudinea din confruntarea cu Moroşanu.  “Din păcate, am fost înşelaţi de agenţii americanului, care ne-au transmis un palmares de 31 de victorii şi o singura înfrângere. Fiind o gala de final de an, ne-am dorit ceva spectaculos, iar cu excepţia evoluţiei penibile a lui Jackson, consider ca a fost un eveniment reuşit, iar pentru asta trebuie sa mulţumim partenerului local Logistic East Food. Fiind prezenţi şi pe televiziunile de peste Ocean, aveam nevoie şi de un american. Jackson avea meciuri în Glory şi Bellator, a luptat în trecut şi pentru K-1 în Las Vegas. Pe internet, am gasit doar meciul din Glory. E masiv, a fost jucător profesionist de baschet, avea o poveste. Nu ne-am imaginat vreodata că aşa ceva se va întâmpla. Cred că a fost speriat atunci când a văzut atmosfera din sala şi determinarea lui Moroşanu, altfel nu îmi pot explica. La final, el a acuzat ca a fost lovit în ceafă şi de aceea nu s-a putut ridica. Am decis să-l suspendăm pe viaţă, trăgând astfel un semnal de alarmă şi pentru alţi promotori, să putem evita astfel de situaţii care nu fac bine sportului'', a declarat Irimia.

Se schimbă situaţia

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că situaţia sportivilor români din Superkombat se va schimba din următorul sezon. “Din sezonul viitor, televiziunile internaţionale ne-au impus să reducem numărul sportivilor români, aşa că vom avea meciuri eliminatorii între cei mai buni luptători de la noi pentru ca la nivel internaţional să rămână doar învingătorii”, a transmis Irimia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-16Parerea ta...

MARIUS
18 Dec 2015

Morosane esti cel mai bun,tineo tot asa
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE