2020-08-04 14:56

Fiul lui Dracula are meciul vieţii la Moscova. Se bate cu cel mai dur rus al momentului!

 |  16:50
Fiul lui Dracula are meciul vieţii la Moscova. Se bate cu cel mai dur rus al momentului!

Sebastian "Fiul lui Dracula" Ciobanu va avea meciul vieţii pe 31 octombrie, la Moscova, acolo unde îl va înfrunta pentru titlul mondial pe rusul Vladimir Mineev, omul care nu a mai pierdut nici un meci oficial de patru ani. Pentru a învinge tacul rusesc de luptă, Ciobanu se antrenează zi de zi cu Moroşanu.

Deşi se poate lăuda că în cariera sa a reuşit să bată nume mari precum Mighty Mo, Doug Viney sau Petr Vondracek, Ciobanu e conştient că misiunea sa va fi precum cea a unui alpinist dornic să cucerească Everestul. Neînvins în 2014, ieşeanul în vârstă de 29 de ani, rămâne optimist.

"Sunt obişnuit să fiu un challenger. Mi s-au dat puţine şanse şi cu Mighty Mo şi a sfârşit prin a fi făcut KO. Acum, sunt gata să muşc din rus chiar dacă mă bat chiar la el acasă", a declarat Ciobanu. Confruntarea dintre cei doi va pune în joc şi titlul mondial WKN, deţinut de rus din 2013, atunci când l-a învins pe surinamezul Redouan Cairo, o mai veche cunoştinţă a românului.

Mineev (24 de ani) are nu mai puţin de 19 victorii consecutive şi este considerat cel mai bun luptător rus pe reguli de kickbox indiferent de categoria de greutate. Aproape jumătate dintre succese au fost obţinute înainte de limită, însă elevul lui Mihai Constantin promite că seria se va opri aici. “Întotdeauna am fost încreăztor în mine, iar acum o spun răspicat că mă voi întoarce cu centura acasă”, a mai spus cel poreclit Fiul lui Dracula.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE