2020-08-10 23:03

Fraţii Stoica, Raul Cătinaş şi Cătălin Moroşanu sunt vedetele Galei Superkombat World Grand Prix Milano de pe 2 octombrie

 |  19:36
Fraţii Stoica, Raul Cătinaş şi Cătălin Moroşanu sunt vedetele Galei Superkombat World Grand Prix Milano de pe 2 octombrie

Florentin Dincă

Fraţii Andrei şi Bogdan Stoica, Raul Cătinaş şi Cătălin Moroşanu vor fi vedetele Galei Superkombat World Grand Prix Final Elimination, eveniment organizat pe 2 octombrie la teatrul Linear4Ciak din Milano, şi care reprezintă ultimul pas înaintea marii finale din luna noiembrie.

Italia va găzdui pentru a treia dată o etapă a circuitului mondial Superkombat. În 2013, evenimentul a avut loc la Carrara, în faţa a peste 4.000 de spectatori, iar anul trecut la Monza, unde 5.000 de fani au fost fascinaţi de luptele din ring. "Am fost impresionaţi de atmosfera de anul trecut, iar aşa cum am promis, vom reveni în această toamnă cu o nouă gală de cinci stele. Dacă tot am ales un loc de desfăşurare inedit, un teatru, atunci promitem bătaie ca în filme. Vom avea opt luptători români în programul evenimentului. Pe lângă meciurile cu vedetele deja consacrate, vom avea o altă gală în deschidere, care va include cei mai buni luptători din noua generaţie, printre care românii Cristi Spetcu, Cristiana Stancu şi Amansio Paraschiv. În curând va fi anunţat şi programul complet", a declarat promotorul Eduard Irimia.

„Moartea din Carpaţi” va da piept, într-o dispută dificilă, cu americanul James “Bestia” Wilson, cunoscut după ce în urmă cu trei ani a participat la ultima piramidă la categoria grea organizată în Japonia, dar şi datorită numeroaselor premii de la concusurile de bodybuilding, potrivit unui comunicat al organizatorilor remis Puterea. "Abia aştept să lupt în Italia. L-am văzut pe Wilson, e într-adevăr o bestie, dar îl demolez! Sunt încă supărat că anul trecut n-am putut să lupt în finală, aşa că acum mă voi răzbuna pe el. Din bestie îl transform în pisicuţă", a spus Moroşanu.

Ultimele teste pentru fraţii stoica

Neînvinşi în acest an, fraţii Stoica vor avea în Italia ultimele confruntări înainte de a lupta cu titlurile mondiale pe masă pe 7 noiembrie în marea finală. Anul trecut, ambii s-au impus prin KO în Italia, iar acum promit că vor repeta scenariul. "Sunt fericit că mă întorc în Italia, atmosfera de anul trecut a fost incredibilă. Abia aştept să mă reîntâlnesc cu fanii de acolo şi le promit un nou spectacol de neuitat", a declarat campionul mondial Andrei Stoica.

Bilete

Biletele se pot achiziţiona de joi din reţeaua ticketone.it, dar şi din toate magazinele româneşti EastFood din nordul Italiei. Preţul tichetelor va începe de la 20 de euro. De asemenea, ele vor fi disponibile şi la casele teatrului Linear4Ciak. Evenimentul Superkombat va fi transmis în peste 100 de ţări de pe 6 continente, iar în România va putea fi urmărit în direct pe Sport.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-14Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE